Да кажеш, че Лоренцо, синът на Софи Маринова, е бъдещето

...
Да кажеш, че Лоренцо, синът на Софи Маринова, е бъдещето
Коментари Харесай

Лоренцо признава: Останал без гадже заради кариерата си, певецът продаде кола за 200 хил. лв.!

Да кажеш, че Лоренцо, синът на Софи Маринова, е бъдещето на поп-фолка, би било излишно. Той към този момент е част от сегашното на жанра, като освен това е много известен, сполучлив и настоящ реализатор. Наскоро той показа нова ария, а напълно скоро ще показа и още по-нова. 

Виж още: ALMA: 7 неща " My mama told me "! (номер 7 от препоръките на Саня ще ви изненада!)

В изявление Лоренцо признава, че усеща мощно последствията от ковид и рецесията, която донесе за всички в развлекателния бизнес. " Живеем от това, което сме събирали, до момента в който сме пеели, в този момент няма приходи. Каквото сме съумели да спестим в банката, от това живеем. Надяваме се, че няма да продължи и през 2021 година, тъй като тогава ще ни пристигна допълнително ", признава той в изявление за " Уикенд ". Изпълнителят признава, че не се опасява от вируса, а от рецесията, която той носи след себе си. 

Той признава още, че откогато е пълновръстен, много неща са се трансформирали. Така да вземем за пример, към този момент майка му не се занимава с кариерата му, а той самичък " движи нещата ". " Това ме радва, тъй като майка ми е №1 певица, само че има малко ретро жанр. Аз желая да избягам от този жанр ", разяснява той. 

Виж още: Наум Шопов отговори на почитателка, че е напълнял с цели 6 кг

Оказва се още, че оня бляскав джип, който Софи Маринова подари на сина си, към този момент е продаден. Въпреки че Лоренцо към този момент има шофьорска брошура, е имало обстановка, в която е щял да се удари в светофар. " Казах си, че в случай че ударя кола за 200 000 лв., би трябвало да се самоубия. Реших да го продам и да си купя по-евтина кола, по този начин съм по-спокоен. Пък и аз съм миличък, а джипът е голям, на мен ми отива по-малка кола ", изяснява Лоренцо.

Виж още: Когато фитнесите са затворени: Съвети за деен и здравословен живот от Златка Димитрова

Младият поп-фолк артист споделя още, че от 3 месеца е без гадже. Разделил се с приятелката си, тъй като тя била доста ревностна, а той желал да се концентрира върху кариерата си. Не желае и препоръки в любовта от майка си. " Аз от нея не желая препоръки за любовта, тъй като всички знаят по какъв начин седят нещата при нея. Не е индивидът, от който ще желая препоръки ", признава той и споделя, че Гринго и майка му всеки месец се събират и разделят. 

Виж още: Лимони, туршии, топла вода: Препоръки за здраве от Енджи Касабие в сезона на заболяванията

Иначе Лоренцо живее самичък. Изнесъл се още преди да навърши 18 година, тъй като решил, че откакто изкарва пари самичък, е редно и да е независим. " Казах на майка ми, че към този момент не желая да пребивавам с нея. Не й стана доста прелестно, само че одобри. Няма по какъв начин, желаех към този момент да съм независим ", разяснява още той.

Изображение: https://www.instagram.com/lorenzo__music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР