Да живееш на около 30-40 квадрата е нещо напълно нормално

...
Да живееш на около 30-40 квадрата е нещо напълно нормално
Коментари Харесай

Как лесно да разширим дома си

Да живееш на към 30-40 квадрата е нещо изцяло обикновено в огромния град. Все повече хора търсят кариера и живот в него, а с това потребността от жилища се усилва. Дори да живеем на такава дребна повърхност обаче, има метод да я създадем да наподобява по-просторна с няколко елементарни интериорни трика.
 Снимка 422440

Разчистване

Просто и близо до логиката - би трябвало да махнем всички непотребни неща и мебели, които не правят работа, с цел да създадем пространство. Открити лавици и декоративни килимчета също не са за препоръчване.
 Снимка 422441

Повече светлина

Колкото и дребна да е стаята, тя не би трябвало да бъде осветявана само от една лампа в центъра на тавана. Всеки спомагателен източник на светлина ни " демонстрира " в допълнение от характера на помещението. Колкото повече естествена светлина - толкоз по-добре.
 Снимка 422437

Огледала

Те разрешават на всяка светлина да се удвоява, само че също по този начин оптически уголемяват помещението. Трапезария с огледало, което да отразява светлината на свещите по време на интимна вечеря, несъмнено би ни харесала.
 Снимка 422439

Мястото на мебелите

Колкото и необичайно да звучи, когато огромните мебели като кресла и дивани са опрени в стената, стаята оптически се смалява. Отместването им с даже няколко сантиметра дава въздух и пространство на помещението, а и постоянно едно огромно растение зад дивана стои изискан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР