Да живее силиконът - това скандират хиляди гърли у нас,

...
Да живее силиконът - това скандират хиляди гърли у нас,
Коментари Харесай

Страшно: Мария се съблече и показа тяло на недоразвито дете!

Да живее силиконът - това скандират хиляди гърли у нас, само че изключително признателна за появяването му би трябвало да е Мария. На заралийката комай единствено той й остана, с цел да може най-малко поне да наподобява на естествена за годините си жена.

И не, казусът не е в дребния растеж на Мария, а в телосложението й, което от ден на ден наподобява на недоразвито дете. Мара Отварачката е над 40 лазарника, само че очевидно непрекъснато е на диети или напряко гладува, тъй като е анорексична.

Преди ден тя сподели следващите си фотоси по бански от почивката с бияча Мирослав Соколов в Гърция и гледката ужаси мнозина. Да, Мария постоянно е била слаба, само че преди най-малко имаше форми, имаше месце. Сега безусловно няма нищо, а от позата, която е заела на една от фотосите, разкрачена върху надуваем крокодил, наподобява като манекен на Бухенвалд.

" Марче, в случай че не бяха тия две кълба силикон, на човек нямаше за приличаш. Не си бедна ма, душко, вземи хапвай обикновено. А тоя Миро Дзвера какво го кефи да си ляга с теб, не знам. То кокали, бате! Кокали, кожа и сухожилия - смут. Никакви форми, нищо апетитно ", разясняват непознати мъже в нета.

Явно обаче Мария се харесва по този начин и освен се харесва, само че и се стреми да става все по-мършава. Което, от един миг нататък, демонстрира признаци на хранително разстройство.

Тагове: Мирослав Соколов Мария Гърция Мара Отварачката Миро Дзвера силикон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР