Да извикаме силно, че ЦСКА е само един - с

...
Да извикаме силно, че ЦСКА е само един - с
Коментари Харесай

ЦСКА призова феновете си за подкрепа в предстоящия мач с "ЦСКА 1948"

Да извикаме мощно, че ЦСКА е единствено един " - с този апел ЦСКА прикани почитателите си за поддръжка в идния мач с " ЦСКА 1948 ", който е от идващия кръг на шампионата. Двата отбора би трябвало да се срещнат на " Българска войска " 29 август.

В последните дни напрежението сред двата клуба е съществено, като то стартира с оповестяването на като действен шеф на " ЦСКА 1948 ", а той съобщи, че е " изпъден от " Българска войска ". Ден по-късно звездата му на Алеята на славата пред стадиона беше затрупана с жълти стотинки.

Треньорът на " ЦСКА 1948 " също взе отноешение, обявявайки, че " предателите са в Борисовата градина ".

" Във времена, в които ЦСКА е нападнат от всички вероятни страни, в които борбата е главно отвън терена, в които измените са всекидневие, полезностите - сведени до най-малко, а достойнството - само използвана във подправени лозунги имаме потребност, повече от всеки път, да покажем, че ЦСКА не може да бъде опустошен, че обичта не може да бъде сменена. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята ", обърнаха се от ЦСКА към почитателите си.

" Мачът на 29.08. не е редуциран до просто футбол. Това е мач против противник, в чийто боеприпас от оръжия са само парите и операцията. Манипулация, за която мълчахме прекомерно дълго. Този път дано дружно и ясно извикаме, че ЦСКА е единствено един ".

За дуела с " ЦСКА 1948 " са пуснати и по-евтини билети - от 6 до 12 лева

От ЦСКА за следващ път приканват почитателите си за поддръжка, откакто част от ентусиастите им бойкотират мачовете. На последния дуел в Лигата на конференциите против " Базел " се стигна и до.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР