Да изиграе Елвис би било предизвикателно за всеки актьор. Защото

...
Да изиграе Елвис би било предизвикателно за всеки актьор. Защото
Коментари Харесай

Може ли да пее актьорът, който ще изиграе Елвис Пресли

Да изиграе Елвис би било предизвикателно за всеки артист. Защото единствено добра актьорска игра няма по какъв начин да е задоволителна за безапелационно осъществяване. Все отново, Елвис се трансформира в икона с помощта на музикалния си гений.
 “Елвис”, Хари Стайлс, Баз Лурман и за какво режисьорът се отхвърля от концепцията да предложи роля на музиканта
На кой артист му се размина ролята на Елвис

Разкритието на режисьора Баз Лурман

Оказва се, че Остин Бътлър - артистът, който влиза в основната роля в " Елвис ", е също талантлив артист. Точно по този начин и съумява да впечатли режисьора Баз Лурман.

Самият Лурман напълно неотдавна показа в Instagram профила си видео, в което Остин извършва песента " Trouble " по време на прослушване.

На фрагментите се вижда поразителната аналогия във външния тип на артиста и Краля на рокендрола. Но по-удивително е какъв брой еднообразно звучат гласовете им.

" Имам възприятието, че не съм изяснил задоволително добре, че Остин пее всички песни във кино лентата ", прецизира режисьорът в изложение към видеото.

По-нататък от текста излиза наяве, че това е запис от 2019 година, когато още са провеждани прослушвания.

" Дори и преди да стартира двугодишните си вокални уроци си проличава, че Остин има музикални качества като Елвис ", впечатлен е Баз Лурман.

А на същото мнение се оказва, че е не какъв да е, а Райли Кио - внучката на Елвис Пресли.

Тя също споделя видеото с песента " Trouble " в осъществяване на Бътлър и написа: " Едно от най-забележителните за мен неща във кино лентата " Елвис ", което хората може би не знаят (защото работата му е фантастична), е, че Остин Бътлър пее всички вокали на Елвис като млад. "
 Остин Бълтър,
Как Остин Бълтър се трансформира в Елвис

Актоьрът е дал всичко от себе си

Всички дотук изказани ласкави мнения за музикалния гений на артиста ни вършат още по-нетърпеливи да го забележим и чуем във кино лентата. И не ни остава да чакаме още доста, тъй като премиерата е на 24 юни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР