Да изглежда като милион долара е мечтата на всяка женаВсяка

...
Да изглежда като милион долара е мечтата на всяка женаВсяка
Коментари Харесай

Топ 5 на най-скъпите гримове

Да наподобява като милион $ е фантазията на всяка жена

Всяка жена, без подозрение, ще се раздели с половината от заплатата си, вярвайки, че едно червило или крем освен ще я направи по-красива, само че и ще промени целия ѝ живот. Ето за какво козметичните компании драговолно употребяват слабостите на дамите и на пазара непрестанно се появяват нови артикули, които съгласно рекламата могат да трансфорат даже ѝ сива мишка в същинска хубавица, написа.

И коя жена може да устои на такова прелъщение?

Да изглеждаш като милион $ е фантазията на всяка жена, тъй че дамите не са склонни да пестят от козметика, тъй като това са толкоз приятни дребни наслади в живота.

5-те най-скъпи козметични артикули в света, от чиято цена ще ви се завия свят

1. Най-скъпото червило в света коства 62 000 $. Нарича се KissKiss и е на френската къща за парфюми и козметика. Създаден е от известния гримьор - Оливие Ешодмезон.

Защо е толкоз скъпо, ще попитате?

Всичко е в тубичката с червило, която е направена от 110 грама 18-каратово злато и е украсена със 199 диаманта с тегло 2,2 карата. Под капачката на тубата има място за гравиране на буквите. Можете да закупите това червило единствено в Bergdorf Goodman, след консултация с Оливие, който с изключение на всичко друго ще ви посъветва кой от 15-те нюанса червило ще ви подхожда най-добре.

2. Kre At Beauty Gold and Diamond Eyelashes са изкуствени мигли, украсени с същински златни частици или дребни диаманти. Цената им е съвсем 1,5 хиляди $. Тези страхотни мигли са основани през 2009 година от Тейлър Чанг Бабаян, който има вяра, че гримът може освен да промени външния тип на една жена, само че това по какъв начин се усеща с тях.

3. Н. Couture Beauty Mascara. Тази серпантина коства... 14 милиона $ и е най-скъпата в света. Тубичката, направена от 18-каратово злато, е украсена с... 2,5 хиляди сини диаманта. Цената включва и доживотно зареждане и обслужване 24 часа 7 дни в седмицата.

Тази шикозна серпантина, уви, към този момент не може да се купи и освен заради високата цена, само че и тъй като компанията Н. Couture затвори магазина си.

4. Essie Cosmetics I Do Nail Polish на стойност $55 000. За този извънреден артикул дизайнерът Henry Dunay сътвори особено шишенце, направена от... чиста платина. Самият лак също съдържа прахообразна платина.

5. Models Own Gold Rush Nail Polish е лак за нокти, който съдържа частици същинско злато. Лакът за нокти Regular Models Own коства единствено $8. Златният лак за нокти в особено шишенце с ръчно направена златна капачка, инкрустирана с 1118 диаманта, обаче е нещо особено, по тази причина и цената му е специфична, не по-малко от $130 740.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР