Да избягаш би могло да е начин да откриеш пътя

...
Да избягаш би могло да е начин да откриеш пътя
Коментари Харесай

Време за четене: Танцувай с мен

Да избягаш би могло да е метод да откриеш пътя към себе си и любовта…

След всички тествания, на които я е подложил животът, младата вдовица и акушерка Тес Хартсонг намира леговище в малко градче в планините на Тенеси. Тук, заобиколена от природата, тя се надява да излекува разрушеното си сърце и да откри утехата, за която копнее.

Но вместо с тишина и успокоение Тес се сблъсква с подозрителните към всеки новопостъпил поданици на града, с група любопитни младежи и… с Иън Норт.

Иън е надарен художник, пристигнал в провинциалното градче с вярата да възроди искрата на своето ентусиазъм. Но вместо това се оказва заплетен в заплетена обстановка с едно малко бебе и запленяваща жена, каквато в никакъв случай до момента не е срещал…

За създателя:

Високо оценена от рецензията и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безчет фенове по целия свят поради пленителните ѝ любовни истории, които с идентична мощ умеят да допират сензитивните струни на човешката душа и в това време да забавляват с неповторимия си комизъм.

Тя е единствената четирикратна носителка на влиятелното отличие ЛЮБИМА КНИГА НА ГОДИНАТА, присъждано от Romance Writers of America, а книгите ѝ са преведени на над трийсет езика.

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР