Да избереш комбинацията от №6 и №33 означава да гласуваш

...
Да избереш комбинацията от №6 и №33 означава да гласуваш
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП се бори за държавността, законността и конституционния ред

Да избереш комбинацията от №6 и №33 значи да гласуваш за стабилността, за рационалните решения и политики, съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов

През последните четири години ние от Българска социалистическа партия, като парламентарна съпротива, показахме, че знаем проблемите на страната и можем да отстоява ползите на жителите. Показахме, че можем да се борим за държавността, законността и конституционния ред. Ние можем да водим разговор, да изслушваме, да предлагаме рационални решения. Искаме България да бъде изменена, като моделът на ръководство се смени. Имаме проект за първите 100 дни на 47-ото Народно заседание, посредством който да бъдат решени здравната, обществената, енергийната и икономическата рецесия. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР Георги Свиленски.

Той, претенденти за народни представители и жители се срещнаха с вицепрезидента Илияна Йотова в столичния парк „ Владимир Заимов ". В събитието взеха присъединяване водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов и членове на управлението на градската организация на партията.

„ Ние би трябвало да спечелим тези избори, тъй като това е значимо за България. Българска социалистическа партия може самоуверено да претендира да е част от ръководството на страната и за интензивно присъединяване във основните браншове, които да изведат страната на верния коловоз ", безапелационен бе Свиленски и добави, че е нужно обединяване към проблемите, които страната има.

„ Винаги сме усещали поддръжката на президентската институция и сме гледали в една посока - за отстояване качеството на законодателния развой, за реда, сигурността и справедливостта в страната ", съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР.

Той прикани жителите да излязат и да гласоподават. " Важно е да има висока интензивност. От първи тур да спечелим президентските избори и да се поздравим с парламентарната победа ", съобщи Георги Свиленски.

„ Да избереш №6 на 14 ноември значи да дадеш гласа си за смяната и за една по-различна България. Да избереш комбинацията от №6 и №33 значи да гласуваш за стабилността, за рационалните решения и политиките, които ще изведат страната от здравната, обществената, енергийната и икономическата рецесия, в която е попаднала ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов и прикани да се гласоподава за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова и за претендентите за народни представители на „ Българска социалистическа партия за България ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР