Да избереш име на детето си е трудно и отговорно.

...
Да избереш име на детето си е трудно и отговорно.
Коментари Харесай

Защо холивудските звезди избират странни имена за децата си?

Да избереш име на детето си е мъчно и отговорно. Понякога се случва по този начин, че някой от родителите си е мечтал цялостен живот за някое име, а различен път и 9-те месеца не стигат, с цел да се стигне до консенсус. 

При известните не е по-различно. Но при тях от време на време се стига до в действителност странни имена. Каква е историята зад странните имена на децата на някои холивудски звезди, вижте в канала във vbox7:

Епъл

Така се споделя дъщерята на Крис Мартин и Гуинет Поутроу . През 2004 година в изявление за Опра актрисата споделя, че концепцията е била на Крис. Тя пък приела името като сладко и по този начин се спрели на това име.
               

A post shared by (@gwynethpaltrow) on May 14, 2018 at 3:05pm PDT

Коко

Това е името на дъщерята на Кортни Кокс и Дейвид Аркет . Актрисата желала да даде на щерка си име, сходно на нейното, само че по-кратко. Така се спрели на името Коко, което пък на испански значи кокосов орех .
               

A post shared by (@courteneycoxofficial) on Nov 28, 2019 at 8:09pm PST

Норт Уест

Дъщерята на Ким Кардашиян и Кание Уест носи точно това име. На галено ѝ споделят Нори. В изявленията преди години двамата са споделяли, че са въодушевени от посоката Север и в частност Северната звезда .
               

A post shared by (@kimkardashian) on Mar 11, 2020 at 2:16pm PDT

Кингстън и Зума

Така се споделят децата на Гуен Стефани и половинката ѝ. Двамата решили, че желаят да ги кръстят на техни обичани места. Така пристигнало името Кинсгстън (Ямайка) и Зума Бийч в Калифорния.
               

A post shared by (@gwenstefani) on Apr 30, 2017 at 4:32pm PDT

Леа де Сен

Брадли Купър и Ирина Шейк вземат решение да кръстят щерка си точно по този начин. Леа идва от името на обичаната баба на модела, Галина, а втората част - от френската река Сена.
               

A post shared by (@team.irinashaykk) on Jun 20, 2019 at 10:13am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР