Да имаш яхта или частен самолет е най-лесният начин да

...
Да имаш яхта или частен самолет е най-лесният начин да
Коментари Харесай

Самолетът, който променя представите за пътуване първа класа

Да имаш яхта или частен аероплан е най-лесният метод да докажеш огромните си финансови благоприятни условия. Ако имаш задоволително пари, можеш да си позволиш всичко, за което мечтаеш. А в този момент от Lufthansa Technik имат ново, изкушаващо предложение за тези, които обичат да летят в разкош.
 Консиерж услугите, персонален началник готвач, персонализирана яхта и аероплан - новата мода на милиардерите
Новата фикс идея на ултра богаташите

Услугите, които употребяват по време на пандемията

Explorer A330 е концептуален модел на авиационната компания, който дефинират като " суперяхта " за облаците . Новаторският дизайн на кабината е предопределен за дълги полети и оптимален комфорт на до 12 ВИП пасажери.

С прочут редизайн могат да се поберат до 47 души, само че тогава се лишаваме от екстри като обособена спалня, баня и офис за притежателя на този " летящ хотел " въз основата на Airbus A330 с цена над 465 милиона $ .

Nasce Explorer di Lufthansa Technik, uno yacht volante
— Andrea's Toolbox (@andreastoolbox)
Kонцепцията, която беше публично показана неотдавна на авиошоу в Дубай, предлага още куп екстри като " летяща дискотека ", стъклен под и даже балкон , на който пасажерите могат да излязат, когато самолетът е на пистата.

Lufthansa Technik is presenting further details about its proposed VIP cabin concept dubbed EXPLORER based on the Airbus A330 at the Dubai Airshow.

Enemed MAviO Conference & Awards - 2nd May 2022 at Salini Resort. Malta’s longest running and most respected aviation meetup.
— Malta Aviation Outlook (@MaltaAvOutlook)
Многофункционалната зона за отдих в центъра на самолета разполага с прожекционна система, вградена в стените и таваните , с помощта на която те се трансформират в на ден или нощно небе или пък в " анимиран подводен свят ". Самолетът разполага и с фитнес, уелнес и СПА уреди.

Пътниците могат да се възползват от още едно улеснение - особено място в багажното, където да паркират своите първокласни коли . А след политане могат да се любуват на панорама към автопарка от стъкления под в централната част на кабината, предава Daily Mail.

Our cabin projection technology allows an unprecedented cabin experience harmonized with the existing lighting solution and is a perfect addition to the EXPLORER concept Lufthansa Technik has chosen for the Airbus A330.
— Diehl Aviation (@diehlaviation)
От Lufthansa Technik към този момент одобряват поръчки за Explorer A330 и изясняват, че преобразуването на един елементарен аероплан от модела в първокласната, ВИП версия, може да отнеме и цяла година. Разбира се, вероятни са и персонализирани варианти в и без товa мултiфинкционалните детайли като конферентни зали, бани, спални и така нататък
 Rolls-Royce, Spirit of Innovation и това ли е най-бързият електрически аероплан
Колко бърз е най-бързият напълно електрически аероплан

Бъдеще на скорост

От компанията дават поръчка да могат дa изпълнят всяко наше предпочитание - за научна лаборатория, винарска маза или медицински кабинет да вземем за пример. Освен за удобствата, те са се погрижили за цялостната атмосфера, която се трансформира дружно с интериора единствено с едно натискане на бутон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР