Да имаш успешна връзка, изпълнена с любов и доверие, е

...
Да имаш успешна връзка, изпълнена с любов и доверие, е
Коментари Харесай

Как да останем позитивни, дори когато не срещаме любовта

Да имаш сполучлива връзка , изпълнена с обич и доверие, е едно от най-прекрасните неща в живота. Но не всеки има шанс в любовта. Понякога, без значение какъв брой се стараете, връзката ви просто не върви. Какво поучават специалистите:

Не се съсредоточавайте единствено върху търсенето на обич. Вместо това се фокусирайте върху себе си и развиването си като персона. Използвайте времето си, с цел да се занимавате с занимания и ползи , които ви вършат щастливи.

Срещайте се с нови хора. Участвайте в разнообразни публични събития, клубове или курсове, където може да срещнете хора с вашите ползи.

Не се тормозете да изразите своите усеща и стремежи. Бъдете отворени и откровени с хората към вас. Споделете по какъв начин се чувствате и какво желаете.

Използвайте приложения за онлайн запознанства, с цел да срещнете нови хора. Но бъдете деликатни и избягвайте да се поддавате на напън или да се поддавате на депресията.

Не се тормозете да потърсите помощ от експерт, в случай че се чувствате изолирани или депресирани заради неналичието на обич в живота си. Важно е да се грижите за своето психологично здраве . Обърнете се към експерт, в случай че е належащо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР