Да имаш приятели, е лесно, но да ги задържиш -

...
Да имаш приятели, е лесно, но да ги задържиш -
Коментари Харесай

Зодията, която е верен приятел и партньор в живота

Да имаш другари, е елементарно, само че да ги задържиш - не толкоз. Грижата за другарството от време на време може да бъде толкоз значима, колкото и грижата за колегата. Добрият другар е богатство и спестявайки разликите в това, което сътрудникът може да ви донесе, приятелят може да ви даде доста наслади и тъкмо толкоз скърби. Същото се отнася и за правилния сътрудник в живота.

Познайте 3-те зодиакални знака, които желаят една сериозна връзка или нормално другарство да продължат цялостен живот. И в случай че имате някой от тях, бъдете сигурни, че имате богатство.

1. Рак

Вашите другари от знака Овен са тези, които влагат във вашето другарство или връзка същата сила, която имат за всичко. Ако го извикате, тъй като имате потребност от него, той тича до вас, без съвсем да допира земята с краката си; в случай че му кажете нещо и ги помолите да го пазят в загадка, те към този момент могат да бъдат нападнати от седемглаво страшилище, само че няма да проговорят; в случай че искаш проекти, той ги търси, провежда ти ги и те носи на ръце, в случай че е належащо. Сред другите достолепия на Рак като другар е, че без значение каква работа има или какъв брой ангажиран е, той постоянно ще откри време за вас...
Кои зодии са най-верни другари?
Най-ценното нещо в света са положителните другари. Такива, на които може да разчитате в положителните и в неприятните моменти. Хора, които ще са до вас...
Прочети повече
2. Везни

Везните основават другари за цялостен живот, това е действителност... и фантазия за всички тези, които не могат да бъдат толкоз великодушни, колкото Везните са като другар и като сътрудници. Като начало, защото са доста разговорлив знак, имат добър късмет да основат нови другарства където и да отидат. Но това е елементарно, по-сложно е да ги поддържаш, както вършат Везните. Везните постоянно ще ви слушат във всичко, ще ви съпровождат., където пожелаете и когато пожелаете. Те ще ви оказват помощ във всеки един миг, когато имате потребност. Един същински правилен приятел!

3. Лъв

Този зодиакален знак постоянно има доста положителни другари, както и двор от обожатели, с които постоянно се стреми да бъде в положителни връзки. За него това е въпрос  на чест. В негово лице ще откриете този другар, на който постоянно можете да разчитате, изключително да вършиме проекти, да спортувате, за занимания и да откривате нови места или просто да пазарувате. Лъвът се включва с ентуисиазъм във всякаква сходна активност и по тази причина е желан измежду приятелите си за всевъзможни преживявания отвън дома. У дома, той отделя нужното внимание на колегата и фамилията си, тъй като е извънредно грижлив и виновен. Всеки може да разчита на него, от сериозния му сътрудник до просто непосредствен другар. Изключително доста обича да го посещават вкъщи, тъй като може да бъде най-хубавият хазаин в света. За всички!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР