Да имаш късмет е страхотно и двама играчи на „Еврошанс“

...
Да имаш късмет е страхотно и двама играчи на „Еврошанс“
Коментари Харесай

Двама играчи спечелиха по 6 000 лева от „Еврошанс“

Да имаш шанс е ужасно и двама играчи на „ Еврошанс “ сполучливо го потвърдиха. Всичко се случва в пунктовете на „ Евробет “, където шансът им пресича пътя.

46-годишният Михаил Радев от Сливен безпогрешно усеща своя момент в „ Еврошанс “ и трансформира 8 познати цифри в чек от 6 000 лв. . От 19 години Михаил живее и работи в Испания, само че през лятото наложително си е вкъщи в България.

„ Отдавна имам предусещане, че ме чака нещо хубаво. Даже бях съвсем сигурен, че ще е облага, само че нямах визия, че ще се случи тъкмо в Сливен. Явно вкъщи шансът е по-силен. “, споделя Михаил.

По същия път на триумфа минава още един състезател на „ Еврошанс “ от Златоград. Рамадан Юсеин залага 50 стотинки в обичаната си игра и 5 минути по-късно се оказва, че той е отгатнал 8 цифри, а това на езика на „ Еврошанс “ прави тъкмо 6 000 лв. облага.

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР