Да имаш добра свекърва е цяло богатство. Ето кои зодии,

...
Да имаш добра свекърва е цяло богатство. Ето кои зодии,
Коментари Харесай

Идилия у дома: Най-готините свекърви са от тези зодии

Да имаш добра свекърва е цяло благосъстояние. Ето кои зодии, съгласно астролозите, са най-готините свекърви:

Рак

Тя е извънредно грижовна и блага към хората. За нея е значимо фамилията да е крепко и щастливо, останалото не я интересува. Можете да ѝ споделяте персонални проблеми, най-малкото ще се постарае да ви разбере и да ви даде съвет. Но другояче няма да ви тормози по никакъв метод. Само бъдете деликатни, тъй като е доста сензитивна. Задължително я поздравявайте на всеки празник.

Везни

За нея най-важни са хармонията, топлите връзки и разбирателството. Тя в никакъв случай няма да ви нагруби, в случай че сама не я предизвикате. Тя е блага, ще се държи чудесно с вас и ще ви схваща, написа iwoman.bg. Дори да се разделите с мъжа си, нищо чудно с нея да останете в чудесни другарски връзки. Само внимавайте с езика! Тези дами не понасят цинизми. Не се и шегувайте в несъответствуващи моменти, тъй като от време на време няма да схваща хумора ви.

Стрелец

Ако имате свекърва от тази зодия, то можете да се разбирате отлично с нея. Важното е просто да се вслушвате в причините ѝ или най-малко да се преструвате, че го вършиме. Тя няма да се интересува от подробни елементи за връзките ви със сина ѝ. Нито пък ще прави интриги и ще се бърка. Помнете едно – даже да каже нещо, което ви проехтява обидно, тя не го мисли! Просто на тази зодия ѝ липсва тактът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР