Да имаш дете и да отгледаш отговорен и достоен човек,

...
Да имаш дете и да отгледаш отговорен и достоен човек,
Коментари Харесай

Опра Уинфри, Дженифър Анистън и още: Защо тези холивудски звезди просто не искат да имат деца?

Да имаш дете и да отгледаш виновен и заслужен човек, не е за всеки. Решението двама души да си имат дете е връх в връзките посред им, а от време на време, колкото и да им се желае на сътрудниците, просто не се получава. 

Някои хора пък напълно отговорно декларират, че просто не желаят деца. Не желаят поради разнообразни аргументи и нямат нищо срещу да се изправят пред обществото с решението си. Сред тях има и известни лица от Холивуд. Ето и кои:

Виж още: Баща и наследник: Актьорите, които се снимаха по семейному в хитови холивудски филми

Ким Катрал

Звездата от " Секса и града " е споделяла, че не желае да бъде биологична майка и просто това няма да ѝ се случи. " Когато бях на пет години, си мечтаех да имам 100 кучета и 100 деца. След това осъзнах какъв брой доста външен стрес имам и осъзнах, че не съм подготвена да бъда майка ", показа тя преди време пред Опра.

Виж още: И в Холивуд стават неточности: Тези артисти отхвърлиха функции във филми, трансформирали се в класики!

Дженифър Анистън

В писмо до таблоидите, които все я обявяваха за бременна, Анистън акцентира, че това е напълно нейно решение и на всяка жена като цяло. " Ние нямаме потребност да сме омъжени или да сме майки, с цел да бъдем приключени човешки същества. Ние сами дефинираме щастието за себе си ", съобщи еднопосочно тя.

Виж още: Може и да не ви се има вяра, само че това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Опра Уинфри

" Не мисля, че бих могла да бъда добра майка ", съобщи преди време пред подкаста на Гуинет Полтроу. " Просто не мога да си го показва, постоянно е било по този начин и съм знаела за себе си ", показа още емблематичната водеща и прецизира, че харесва и обича дребните деца, само че просто не желае да е майка.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Уинона Райдър

Пред английският Телегроф актрисата споделя за диалог сред нея ѝ татко ѝ. " Той ме попита за деца, а аз го попитах " ами в случай че не мога да имам деца? " Тогава той ми сподели, че има и други способи да имам деца ", описа тя и дефинира децата на брат ѝ и за свои деца.

Елън Дедженеръс

За себе си и брачната половинка си Елън съобщи, че евентуално биха били положителни родители. " Но това е човешко създание и с изключение на, в случай че смяташ, че имаш страхотни умения и отговорност, няма по какъв начин да поемеш подобен риск ", споделяла е тя.

Рене Зелуегър

" Майчинството в никакъв случай не ми е било упоритост. Не одобрявам такива неща ", отговори кратичко през 2008 година тя.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР