Да имаш афера, когато си женен, е непростимо - но

...
Да имаш афера, когато си женен, е непростимо - но
Коментари Харесай

`Разруших осем брака - не се гордея с аферите, но се наслаждавам на тръпката`

Да имаш спекулация, когато си женен, е непростимо - само че една " друга жена " не може да се спре от присъединяване в тях.

Като женен човек, да имате спекулация е един от най-големите способи да разбиете нечие доверие. Те са тези, които са се заклели да останат правилни и правилни. Но макар че другият човек може да е самостоятелен, той не е непокварен.

Една жена се усеща отговорна, че има повече от 20 полови прекарвания с омъжени бисексуални и хетеросексуални дами, които съгласно нея опитват. 34-годишният мъж има афери с омъжени дами повече от осем години, а осем съпрузи са разкрили нейната загадка.

Въпреки че знае, че това, което прави, е неверно, тя обича чувството за „ тръпка и неспокойствие “. Питайки агонизиращата вуйна Дейдре Сандърс за съвет, анонимната жена добави: „ Не се гордея, че унищожавам бракове. Имам потребност от помощ, до момента в който се боря да спра да имам тези афери. “

Пиша в на Dear Deirdre тя изясни по какъв начин стартира всичко: „ Започна, когато срещнах жена посредством приложение за запознанства....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР