Да, имаме проблеми с корупцията. Вижда се в последните две

...
Да, имаме проблеми с корупцията. Вижда се в последните две
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да има орган, който да разследва главния прокурор. Сега бранят Кирил и Асен

" Да, имаме проблеми с корупцията. Вижда се в последните две години ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Само в последните две години ли? ", го попита водещата Цветанка Ризова, а той отговори:

" Не единствено. Мисля, че още от турското иго имаме. Ние дойдохме 2009 година да управляваме въз основата на същите приказки за корупцията, в случай че върнете лентите обратно. Затова приказвам за нов цивилен контракт. Крум Зарков да ни даде документ в идващия парламент на 2 април, той би трябвало да ни подготви един документ, който да гледаме, да утвърждаваме. Не може основния прокурор да бъде недостижим, не може да не бъде разследван ".

" Прокуратурата сега брани Кирил и Асен. С несъответстващото си деяние по тях. Наруши ли Кирил Петков Конституцията и стана ли министър в нарушаване на закона? Стана. Изтече ли класифицирана информация от Министерски съвет? Изтече. Разработки има ли по това по какъв начин такива милиарди отидоха към Лукойл? Как за газ, който коства 100 лв., платихме 130 лв.. Или за какво не се ангажираха слотовете в Гърция, а през Турция пристигна газа. Толкова работа имат, а сега не си я правят с тях. Принципът не е значим - дали е Гешев, Рашков, Татарчев, би трябвало да има легален и парламентарен метод, в случай че той извърши закононарушение - фигурата основен прокурор, да има орган, който да го проверява. Защото беззаконието на Рашков към нас кой го проверява? Идват, обръщат ни къщата и двора наобратно, не намират нищо, тъй като нямат какво да намерят. И все пак, служителите на реда споделят: " Разпоредиха ни, с цел да ви изведем единствено да ви снимат с белезниците ". Много сигнали сме подали в прокуратурата. И ние като Асен Василев, който при вас сподели, че е подал сигнал в американското посолство, и ние подаваме. Аз знаех за " Магнитски " преди този момент. Аз бях три пъти за пет дни в американското посолство ", посочи някогашният министър председател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР