„Да има повече бизнес дискусии, правителствата да слушат бизнеса, защото

...
„Да има повече бизнес дискусии, правителствата да слушат бизнеса, защото
Коментари Харесай

Директорът на Американската търговска камара: Правителствата да служат бизнеса в „Три морета“

„ Да има повече бизнес полемики, държавните управления да слушат бизнеса, тъй като бизнесът би трябвало да води нещата, там има прагматизъм, а когато бизнесът ги води нещата и плановете ще са сполучливи “. С това благопожелание към участниците в срещата на самодейността „ Три морета “ се обърна изпълнителният шеф на Американската комерсиална камара Петър Иванов.

„ Ние сме по-динамичната Европа, по-бързо растящата Европа и в действителност нововъведенията ни отличава от целия свят. Образованието ни е по-добро, хората ни са по-предприемчиви, тъй като не сме толкоз богати и всичко това води до тази формула “, счита Иванов.

Що се отнася до американското присъединяване, Иванов означи, че има „ три посоки - енергетика, превоз и цифровизация, а във връзка с дигитализацията един от плановете е свързване на цифровата инфраструктура във всички участващи страни “.

В страните участнички имаме три супрекомпютъра, само че те не са свързани, в случай че това се направи, работата им ще се усъвършенства, разяснява Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР