Да им откажат, след като са събрали смелост да се

...
Да им откажат, след като са събрали смелост да се
Коментари Харесай

Пет често срещани грешки, които мъжът прави, когато харесва една жена

Да им откажат, откакто са събрали храброст да се приближат до изцяло непозната, тъй като наподобява добре и е привлекателна за тях, може да бъде деморализиращо и смущаващо за много от мъжете. Освен неспокойните и нервни реакции, възприятието на отменяне постоянно убива доверието, което имат в себе си и ги кара да се усещат с по-нисък житейски статус или по-малко почтени човеци.
Разбира се, не всеки мъж, който се приближи до жена, бива отритнат. Това се дължи на обстоятелството, че тези господа знаят какво да вършат и какво да заобикалят.
Кои са петте постоянно срещани неточности, които мъжете вършат, когато се приближават до жена, които харесват.

1. Подхождат към нея от неверната посока
Да я потупат откъм гърба или да кажат: „ Здравей, бих желал да приказвам с теб “, са две неща, които дамите ненавиждат, които не познават даден мъж. Затова с цел да не ускоряват фиаското, господата първо би трябвало да намерят метод да осъществят зрителен контакт, по-късно да се приближат до дамата, която ги притегля, от ъгъл, където тя може да ги види, преди да отидат до нея.

2. Времето не е уместно
Ето няколко сюжета за несъответствуващ миг за метод към жена - когато бърза за работа, когато бърза да свърши нещо, когато приказва по телефона или наподобява сериозна и съсредоточена. Ако видят или почувстват, че една жена е в действителност заета или ангажирана с някаква активност, с която може да й оказват помощ, тогава може и да рискува да пристъпи към нея. Но в случай че тя наподобява толкоз фокусирана върху това, с което се занимава, най-добре мъжът да стои на страна в съответния миг.

3. Нямат убеденост
Да стоят страхливо, да държат ръцете си в джобовете, да се потят, до момента в който приказват, и да заекват, до момента в който й задават въпроси, са признаци на малко или никакво доверие у мъжа. Жените могат да го почувстват, когато мъжът няма доверие в себе си. Да наподобява нервозен, не е метод да впечатли жена. Когато тя види, че той няма доверие в себе си, дамата автоматизирано стартира да се усеща по този начин, като че ли не е верният мъж за нея.

4. Твърде стандартни са
„ Хей, по какъв начин се казваш, хей, изглеждаш прелестно, хей, мога ли да приказвам с теб “ не е нищо ново за една жена, в случай че тя не чува български за първи път. Когато мъжете употребяват тези нормални изречения и думи, с цел да се извърнат към една жена, идващото нещо, което й идва на разум е: " Уф, още един. " Така че е добре господата да се опитат да не бъдат предсказуеми клишета - дамите не желаят подобен мъж. Освен това е добре да не се пробват прекалено много да я впечатлят.

5. Опитват се да флиртуват от пръв взор
Тотална неточност е потреблението на изречения като „ Хей, скъпа, изглеждаш доста добре в тази рокля “.
Казано по-просто, потреблението на флиртуващи думи за жена, към която се обръща за първи път, нарежда в нейните очи мъжа като простак. А идиотът не е противоположното на добър човек. Това също може да накара жена да удари пестник или да каже нещо провокативно. Затова, момчета, избягвайте всичко, което ще я накара да се почувства по този начин, като че ли всичко, което се пробвате да извършите, е да спите с нея в идната минута. Заменете всички флиртуващи думи с съответни откровени похвали. Освен за флирт, езикът на тялото ви също може да ви помогне да намерите дамата на фантазиите си. Ако не изглеждате уверени, кажете това, което споделят всички останали. Или в случай че се вършиме на грубиянин, като флиртувате с нея при запознанството ви, тогава не се учудвайте, че тя е изгубила интерес и си потегля. Да се запознавате с дами и да ги каните на среща, не е галактическа просвета, нито е толкоз ужасно, колкото се показва. Мъжете просто би трябвало да се уверят, че не вършат тези постоянно срещани неточности, когато се обръщат към дамите за пръв път. Стига да ги имате поради, не сте надалеч от това да отидете на среща с дамата, която харесвате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР