Да им кажа на Канал 1 и специално на интервюирания

...
Да им кажа на Канал 1 и специално на интервюирания
Коментари Харесай

Грета Ганева посочи кой е съдията, подписал акцията на прокуратурата в президентството и дома на Илия Златанов

" Да им кажа на Канал 1 и особено на интервюирания от Георги Любенов водач на АБВ Румен Петков, какъв брой " никакъв " и " нищо незначещ " е съдията Андон Миталов, посочен от Американското посолство като забъркан в сериозна корупция.
Помните ли акцията по претършуване и изземване в дома на Илия Златанов неотложно след издание на описа му за това, че златото, представляващо материално доказателство, е изнесено след операция на документи в Спецпрокуратурата и натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова?
А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха публикувани към час преди да влязат " органите " с фрагменти и тон, отразяващи служители на реда, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на идващия ден прокуратурата популяризира на уеб страницата си, че при акцията в дома на Златанов били открити монети от златото, при което породиха основателни подозрения, че е подхвърлено?
 Съдията, разгласен за личност нон грата в Съединени американски щати, е разрешил обиск на къщата на индивида, говорещ за корупция в прокуратурата Съдията, разгласен за личност нон грата в Съединени американски щати, е разрешил обиск на къщата на индивида, говорещ за корупция в прокуратурата
Съдия Андон Миталов, който беше разгласен за личност нон грата от Съединени американски щати, е индивидът, издал определение за претършуване на дома на притежателя...
Е, дейностите по претършуване и изземване бяха осъществени въз основа на правосъден акт от 07.07.
Да ви кажа ли кой е съдията, подписал правосъдния акт на джуджетата?
Андон Миталов, познахте!
Това написа юристът Грета Ганева в обществената мрежа фейсбук. И добавя:
 Румен Петков унищожи още веднъж Борисов: Кажи си бе, Бойко - Гешев ще те разбере Румен Петков унищожи още веднъж Борисов: Кажи си бе, Бойко - Гешев ще те разбере
Премиерът е заинтересуван да няма служебно държавно управление по две аргументи. Първата – че един длъжностен вътрешен министър ще го аресту...
" Нека ви кажа и още нещо!
Такива актове за дейности по претършуване и изземване се издават от дежурен арбитър, заради което нормална процедура е като желае прокуратурата да попадне при съответен арбитър, да следи по кое време е дежурен.
Та, в същия този ден 07.07., се е оказало, че е публикуван и още един различен правосъден акт- този за претършуване и изземване в Президентството. Точно по този начин, мощното влизане на прокуратурата в Президентството е осъществено въз основа на правосъден акт от 07.07., което значи е подписан от кой тъкмо арбитър?
Все си мисля, че шайката напряко си сподели на американците да си гледат работата, но хайде Канал 1 и Румен Петков от АБВ да не ни споделят същото, в случай че обичат! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР