Да, и ние като цяло бяхме изненадани, но факът си

...
Да, и ние като цяло бяхме изненадани, но факът си
Коментари Харесай

Скандална, смирена или мъдра: Каква майка ще бъде Сузанита? Певицата проговори

Да, и ние като цяло бяхме сюрпризирани, само че факът си е реалност - Сузанита ще става майка. Малко откакто разгласи новината обаче, тя би шута на бащата на бебето - Марк Славов. Двамата бързо загърбиха разликите и още веднъж са по този начин влюбени и в очакване на първото си дете.

Каква майка обаче ще бъде Сузанита? Примерна! Именно това е отговорът с една дума. Певицата проговори по тематиката, като даде да се разбере, че нейното дете няма да бъде жертва на " контузията на поколенията ". 

Виж още: Бременна или не: Джулиана Гани продължава с намеците за бебе 

" Детето се учи на съчувствие, когато сме състрадателни към тях ", дава образец на стори Сузанита и добавя - би трябвало да гледаме децата си с обич.

Какво тъкмо засяга певицата, не знаем, само че преди време се закани да изобличи обществено татко си - фолк легендата Орхан Мурад. За влошените им връзки разбрахме от изявление на артиста, когато показа, че е схванал от интернет, че ще става дядо. 

" Много скоро ще изкара всичко нескрито и за този добър човек, който всички вие почитате и съжалявайте ", закани се Сузанита. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР