- да хвърлят страната към предсрочни избори, да си стиснат

...
- да хвърлят страната към предсрочни избори, да си стиснат
Коментари Харесай

Лена Бориславова успокоява ГЕРБ: Ще прехвърлим информацията от Excel в Word

- да хвърлят страната към предварителни избори, да си свидлив публично ръцете под мотото кабинет " Магнитски " или да приказват градивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат. Това написа във Facebook Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ".

По нейни думи ГЕРБ нямат управническа, а предизборна стратегия , в която се срещат същите обещания като преди 10 години. Не предложили и работеща формула за кабинет, нито се знаело кои са лицата или " личностите ".

Бориславова посочи, че от своя страна ПП-ДБ имат съответно предложение за излизане от политическата рецесия и за неналичието на доверие сред първите политически сили.
 Excel затруднява ГЕРБ, а ние чакаме водачество, диви се Настимир Ананиев
Excel затруднява ГЕРБ, а ние чакаме водачество, диви се Настимир Ананиев

Бойко Борисов изиграл доста празни ходове и като че ли се самоблъфира

" Имаме съответна управническа стратегия за съответен период, разграфена по цели и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, подготвен да застане зад тази програмата и пред отговорността да вземат решение настоящи проблеми при липса на постоянна парламентарна поддръжка. Не се караме на медиите, не привикваме истерични конференции,, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев ", написа тя в обществената мрежа.

В умозаключение Бориславова съобщи, че персонално поема ангажимент информацията да бъде, " с цел да понижим драмата ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР