Да хванеш убиец: издание в класната стая! Когато учителят по

...
Да хванеш убиец: издание в класната стая! Когато учителят по
Коментари Харесай

Ученици от гимназията идентифицират възможен сериен убиец в 40-годишен неуреден случай — разкриват откритията си в подкаст за истински престъпления

Да хванеш палач: издание в класната стая!

Когато учителят по социология и история в Тенеси, Алекс Кембъл, реши да накара учениците си да се опитат да разрешат поредност от неуредени случаи на убийства напролет на 2018 година, той въобще не си намерения, че ще приключат с идентифицирането на обвинен — и с подкаст за същински закононарушения шест години по-късно.

Всъщност той сподели на първичната си група студенти да бъдат „ готови “ за неуспех, защото висши чиновници на правоохранителните органи са „ работили по това от години и не са стигнали до средата “, сподели Кембъл пред The ​​Post в сряда.

Всичко, което учениците от гимназия Елизабеттън желаеха, беше да разпознават една от дамите и да разпространят информацията.

„ Моите възпитаници в никакъв случай не са ме разочаровали, дал съм им доста сложни неща за извършване “, сподели Кембъл в телефонно изявление. „ Но когато знаят, че оказват помощ на хората, те работят доста старателно.

„ Те в никакъв случай не стопират да ме впечатляват. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР