"Да говорим днес за срив на сигурността е измислен аргумент,

...
"Да говорим днес за срив на сигурността е измислен аргумент,
Коментари Харесай

Сидеров не гласувал на вота на недоверие, пултът му се развалил

"Да приказваме през днешния ден за срив на сигурността е фиктивен мотив, сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в негативен избор по вота на съмнение. „ Можеше да се постараят сътрудниците от Българска социалистическа партия малко по-сериозно, само че с изключение на, че нямаше причини от тяхна страна, има контрааргументи в интернационален проект “, сподели Сидеров във връзка с вота на съмнение.

Той обърна внимание, че по време на българското европредседателство е нямало мнение от страна на гостите, което да е било негативно. Всички повтаряха, че България е постоянна. Чухме единствено похвали за нашето държавно управление в това отношение “, сподели Сидеров. Оказа се, че той не е дал своя вот по време на вота поради механически проблеми на пулта му, само че не е изискал прегласуване, тъй като, по думите му, не е имало потребност, защото аритметиката на Българска социалистическа партия е била неверна.

Сидеров разяснява и желанието на Българска социалистическа партия за анулация на лятната отпуска на депутатите. Той изясни, че е щял да го поддържа, в случай че е било политическо грамотно направено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР