Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от

...
Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: 4 г. плащате на хора от БСП, за да ми вземат главата

" Да, господин Борисов, слушам крясъци за оставка пред " Позитано " от хора, на които плащате четири години, с цел да ми вземат главата и да разрушават Българска социалистическа партия от вътрешната страна, тъй като единствено нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена през днешния ден пропуснахте най-големите си любимци в Българска социалистическа партия, които в продължение на години захранвате с публични поръчки, покупко- продажба на парцели, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте споделили А, кажете и Б. Едно знам сигурно - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата писменост ".

С тази реакция ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори във Facebook на Бойко Борисов във връзка негови думи от през днешния ден, съдържащи откровения за назначение на постове на родственици на известни социалисти, оповестиха от пресцентъра на партията.

Премиерът в оставка даде ексклузивен брифинг в неделя сутринта, когато призна, че е " помагал " на хора от Българска социалистическа партия и членове на " новите " партии, като изброи съответни имена, се показва още в известието.

Отричайки от ГЕРБ да са правили чистки, Бойко Борисов даде за образец по какъв начин сестрата на социалиста Драгомир Стойнев още работила в митниците, а Мая Манолова е била омбудсман.

" Ние не сме били талибани и фашисти ",каза той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР