Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от

...
Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: 4 години плащате на хора от БСП, за да ме махнат. Днес го потвърдихте

„ Да, господин Борисов, слушам крясъци за оставка пред " Позитано " от хора, на които плащате четири години, с цел да ми вземат главата и да разрушават Българска социалистическа партия от вътрешната страна, тъй като единствено нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена през днешния ден пропуснахте най-големите си любимци в Българска социалистическа партия, които в продължение на години захранвате с публични поръчки, покупко- продажба на парцели, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте споделили А, кажете и Б. Едно знам сигурно - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата писменост “.
С тази острата реакция ръководителят на Българска социалистическа партия отговори на във връзка негови думи от през днешния ден, съдържащи откровения за назначение на постове на родственици на известни социалисти, оповестиха от " Позитано ".
 Корнелия Нинова: Едно от най-важните неща в политиката е да си пореден и кардинален, а не както постъпват Корнелия Нинова: Едно от най-важните неща в политиката е да си пореден и кардинален, а не както постъпват
" Българска социалистическа партия внесохме мораториум държавното управление на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава лечебни заведения, да назначава, да сменя...
Премиерът в оставка даде ексклузивен брифинг в неделя сутринта, когато призна, че е „ помагал “ на хора от Българска социалистическа партия и членове на „ новите “ партии, като изброи съответни имена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР