“Да гори в любов, новият самостоятелен албум на Преслава, съвсем

...
“Да гори в любов, новият самостоятелен албум на Преслава, съвсем
Коментари Харесай

Преслава Завладя Публиката С Новия Албум

“Да гори в обич ”, новият независим албум на Преслава, напълно естествено стана една от сензационните вести на лято 2019. Той към този момент е на музикалния пазар, а датата бе определена от феновете на певицата.

Предишният албум на Преслава – “Как ти стои ” е от края на 2011 година и 8-годишната пауза изяснява голямото неспокойствие на почитателите. “Да гори в обич ” включва 11 песни, основани в последните три години, като през 2017 е записана единствено една, през 2018 – три, а през 2019 – останалите седем заглавия. В селекцията е включен и дуета с Драган Коич-Кеба, “Bogovi zemljom hode “.

Заглавната ария на албума “Да гори в обич ” незабавно се наложи като един от най-големите шлагери на 2018-та, а сходен триумф означават излязлата през 2017 година – “Не се изтриваш ” и появилата се година по-късно “Обратно в играта ”, оглавявали разнообразни музикални ранглисти.

Пет от песните са нови и до през вчерашния ден бяха непознати за публиката, нещо което е изненадващо за българската музикална процедура в последните години. Това са – “Трябваш ми ”, “Не те не помня ”, “Крадец на време ”, “Право в очите ” и “Не идвай ”.

За разлика от шестте песни, познати на публиката, които имат ефектни видеоклипове, новите пет песни получиха своите визуализации под формата на лирик слайдшоу и към този момент могат да бъдат гледани в формалния канал на звездата в YouTube – Preslava.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР