Да гледаш слаби или фитнес модели да рекламират продукти за

...
Да гледаш слаби или фитнес модели да рекламират продукти за
Коментари Харесай

Ето как млад мъж отслабна с 50 килограма

Да гледаш слаби или фитнес модели да популяризират артикули за намаляване, диети или стратегии е необичайно. Но когато видиш елементарен човек, който го прави, вниманието се заковава на мига, предава "Дарик ".

Такава е историята на това 22-годишно момче, което стартира трансформацията си с персонално тегло от близо 135 кг , като сега тежи с 50 кг по-малко. И това не е краят.

Лекари споделиха кои са най-опасните индикатори на кръвното

Историята е на консуматор в Reddit, който взема решение да се вземе в ръце и да отслабне до здравословно за възрастта му тегло.


Goodsuns17, както е псевдонимът му във форума, съумява да смъкна 50 кг за 7 месеца, като залага на позабравените "класики ".

Във време, в което режимите, в които не се броят калории, а макронутриенти (въглахидрати, протеини и мазнини) са извънредно известни, той взема решение просто да брои калории.

Открита е непредвидена причина за намаление на кръвното налягане

Всъщност става въпрос за класическия калориен недостиг - просто приема по-малко калории, в сравнение с гори.


"Понякога даже излизам с другари и пия бира, хапвам пица, просто виждам признатите калории да са по-малко от изразходваните ".

Важното тук е, че в изразходваните калории се включват и тези, които тялото употребява, с цел да поддържа функционалностите на органите и системите си.

Goodsuns17 е извънредно постоянен и във фитнеса, като залага главно на кардио интензивностите, с цел да гори повече калории.


Така в действителност той съумява да смъкна 50 кг по един извънредно банален и даже прост метод, отричан от мнозина. Но въпреки всичко съумява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР