Да финишира на четвърто място в генералното класиране на MotoGP

...
Да финишира на четвърто място в генералното класиране на MotoGP
Коментари Харесай

Роси смята четвъртото място в MotoGP за реалистична цел за себе си

Да финишира на четвърто място в генералното класиране на MotoGP се вижда реалистична цел на деветкратния първенец Валентино Роси. Въпреки че сега той заема втора позиция при осем оставащи кръга до края на сезона, той се отдалечи на 59 точки от водача Марк Маркес, а Yamaha към момента не напредват с поставените проблеми пред себе си.

Доктора е на 12 точки пред някогашния си съотборник Хорхе Лоренсо, чиято форма се усъвършенства с всяко минало съревнование, и на 13 точки от Андреа Довициозо. И до момента в който Ducati се опълчва самоуверено на Honda, Yamaha няма победа от към този момент 23 кръга.

" Реално видяно, мисля, че и двамата водачи на Ducati са способни да ме победят, тъй като са доста близо в класирането и са доста бързи. Ще бъде прелестно да се боря за сцени, само че знам, че не съм задоволително бърз. Надяваме се, че на идните надпревари с повече завои, ще бъдем и по-близо до челото ", показа Валентино.
@ValeYellow46 designed his dream #MotoGP circuit during the #AustrianGP press conference!

We like the look it, what do you reckon? pic.twitter.com/1GAofjY2mX
— MotoGP™ (@MotoGP) August 14, 2018
Тази неделя Доктора ще организира тест с Yamaha на италианската писта " Мизано ", а в седмицата след Гран При на Англия ще тества на испанската писта " Арагон ". След теста на чешкото трасе " Бърно " при започване на месеца, където тимът не направи никакъв напредък, Роси остана песимистично надъхан по отношение на основни усъвършенствания в мотоциклета за остатъка от сезона.
  Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР