Да, евтино! Може да си фрашкан с пари и пак

...
Да, евтино! Може да си фрашкан с пари и пак
Коментари Харесай

УНИЗИТЕЛНО И ГРОЗНО: Тези СНИМКИ на Мария и Миро Дзвера отвратиха мрежата!

Да, на ниска цена! Може да си фрашкан с пари и отново да си извънредно на ниска цена. Това за следващ път го демонстрираха и потвърдиха Мария и Миро Дзвера. Певачката, която от дълго време е фамозна с меркантилността и простотията си, мазета рибата с нова мощ като пусна фотоси от почивката си с Мирослав в Гърция.

Все едно нищо не е било и все едно Мирослав Соколов не я третира като парцал и не я бие като боксова круша... Потребителите в мрежата не скриха погнусата си от това, което чалгарката демонстрира на младите девойки - че би трябвало да понасят всичко в живота, даже и да ги третират като отпадъци, единствено и единствено да живеят пищно и да имат пари.

Мара Отварачката и Миро се щракнаха от радостни по-весели в морето като ясно се виждат изцяло контрастните им размери. Мария даже бе избрана от мнозина като грозно слаба, като анорексичка, до момента в който Соколов зад нея е като биче.

" Сами се сещайте тоя нерез като й бичи един тукат в сурата, какво става с тая парцалеса и накъде я изхвърля. Ама не, тя го обичала. Ако беше на заплата от 2 бона щеше ли отново да го обичаш, ма?! Толкова си жалка и противна, само че най-гадното е, че имаш дребни момиченца и ученички, които са ти последователки. Чуден образец им даваш ", гръмнаха я в нета.

Мария обаче пет пари не дава и не стопира да показва по какъв начин я " либи " неин Миро. На хората ли се пробва да го потвърди в действителност, или на себе си...

Тагове: Мария Миро Дзвера Мирослав Соколов Мара Отварачката Мария и Миро Мария и Миро Двера Гърция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР