Да, един истински джентълмен (или просто възпитан мъж) никога няма

...
Да, един истински джентълмен (или просто възпитан мъж) никога няма
Коментари Харесай

10 неща, които правят жената скучна за мъжете

Да, един същински благородник (или просто учтив мъж) в никакъв случай няма да ви покаже, че се бори с прозявките и че чака с неспокойствие срещата да завърши. Но точно тук е казусът, от време на време просто не разбираме за какво дадени връзки са завършили. Затова в тази публикация ще ви споделим 10 неща, които мъжете не харесват.

1. Тя не желае нищо ново

Ако ухажорът ви се пробва да ви заведе на ново място, да пробвате ново рисково занимание, в случай че желае да ви научи да карате зимни кънки - не му отхвърляйте. Да, вие не умеете това и не сте го пробвали, несъмнено ви е боязън да не му се сторите профан по някои въпроси, само че това е обикновено. Преживените дружно страсти обогатяват живота! И дават добър старт на връзката за разлика от баналните “разходки из мола”. Така можете да деянията себе си по нов и непредвиден метод и да опознаете кавалера си по-добре. Имайте смелостта да пробвате нови неща, даже в случай че ви плашат.

2. Тя не слуша

Впрочем това е особено за доста модерни девойки. Слушаме, с цел да отговорим, а не просто с цел да чуем какво ни се споделя. Идеалната партньорка и може би бъдеща жена е онази, която може да изслуша мъжа деликатно, без да го прекъсва. Това е азбучна истина и важи и за приятелския ви кръг. Като цяло не прави положително усещане, в случай че не изслушвате събеседника си.

3. Тя се посвещава напълно на мъжа, “разтваря се” в него

Разберете го най-накрая, мъжете ги притеглят дами, които имат лично мнение, лични занимания и ползи. Ако сътрудникът ви искаше да има връзка със свое копие, той несъмнено щеше да си остане самичък.

4. Тя се лепва за мъжа като ваденка

Скучната жена желае единствено едно - да се среща и да се вижда единствено с избраника си. Още малко и ще му сформира нотариален акт, в който тя му е притежател. Любовта би трябвало да дава на обекта си възприятие за независимост.

5. Тя непрекъснато приказва за себе си

Само за вас ли ще си приказваме? “Аз пък…”, “При мен обаче…”, “А моят…” - това са типичните изречения на скучната жена.

6. Тя няма какво да му опише

Ужасно е една жена да бърбори до безспир за себе си, само че още по-зле е да няма въобще какво да каже. Така основава усещането, че не се интересува от нищо, на никое място не излиза и нищо не прави. Жената би трябвало да е като забавна книга, която мъжът да опознава страница по страница, да я разпростира и учи с интерес.

7. Тя дава отговор плоско и едносрично

Това най-добре си проличава в чат-кореспонденция: - Здравей, по какъв начин си? - Добре. - Супер, какво правиш? - Ами нищо. Да, никаква досетливост. Сигурно на някого ще му е доста забавно да подлага такава жена на пресечен разпит, пробвайки се да изкопчи някоя по-емоционална фраза от нея? Или по-скоро не?

8. У нея няма нищо

Мъжът се пробва да разбере каква е тъкмо дамата против него, а се оказва, че тя е ни риба, ни рак. Никаква характерност. Няма нищо особено нито във външния й тип, нито в мирогледа й, нито в живота или маниерите й.Впрочем и прекомерно “тунингованите” дами, които следват прецизно стилните трендове, също рискуват да станат безинтересни.

9. Тя е погълната от телефона си

Преди 10-20 години това не беше настоящо. Но в този момент е мотив за паника. Жената може да следи обществените мрежи, да дава отговор на известия, да разгласява фотоси от “реалния си живот”, само че от самото начало ще е забила нос в екрана на смарт телефона си. И това е скучно. Затова живите девойки, които не са пристрастени към устройствата си, са същинско богатство.

10. Тя приказва за всичко отрицателно

Всичко е зле - нещо я боли, нещо я мъчи, цените са се вдигнали, политиците са корумпирани… Оплаквания до безспир. Жена, в чиито думи господства минорната нота, не може да бъде забавна. Тя не пали искра в душата, а настойчиво гаси всеки жар. Ако смятате, че има какво да измененията у себе си, не го правете поради някой мъж или поради мъжете като цяло, а просто с цел да станете по-добра версия на себе си. За да живеете, а не просто да съществувате!

Източник: woman.hotnews.bg
тагове мъж жена скука
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР