Да, двамата още са заедно и делят един покрив, но

...
Да, двамата още са заедно и делят един покрив, но
Коментари Харесай

Стабилно семейство ли?!? Вижте как се отнася Юлиян Цолов със Славена Вътова, след като тя преспа с половин София!

Да, двамата още са дружно и разделят един покрив, само че въобще не са за завиждане. Напротив - напрежението посред им можело да се реже с нож, а обидите на Юлиян ставали все по-чести. Това разкриха съседи на сякаш сплотеното семейство на Славена Вътова и Юлиян Цолов.

Сагата с по този начин нареченото им " семейство " е по-дълга и цветиста и от " Дързост и хубост ", а Славена очевидно е напът да задмине Брук Лоугън по брой любовници. Бившата ни Мис България роди две дъщери на Цолов, само че това въобще не й попречи да скача в леглото на първия, който й смигне. Пардон - първия с пари! Това е значима детайлност.

През кого ли не мина Вътова, до момента в който беше към този момент омъжена за Юлиян - то не беше Димитър Бербатов, то не беше съветникът на президента Радев - Слави Василев, то не бяха още дузина паралии... Със Слави Василев тя даже се осмели да заживее сякаш на фамилни начала, само че бързо се прибра при мъжа си с подвита опашка, тъй като оня я изрита.

Съседи на Цолов през днешния ден настояват, че той е със Славена единствено поради децата си, само че не може да я понася поради к*рвенското й държание и нрав. Двамата постоянно се карали, тъй като той избухвал, а в нередки случаи я обиждал на висок звук.

" Чували сме да й споделя най-обидната дума за жена и да я пита с кого ще върви да се " изджаластри " този път ", разясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР