Да душиш приятелката си, майка на три деца, докато тя

...
Да душиш приятелката си, майка на три деца, докато тя
Коментари Харесай

Да душиш жена си до фатален инсулт. Как загина българка – майка на три деца

Да душиш приятелката си, майка на три деца, до момента в който тя получи инсулт, а по-късно почине. За това е упрекнат 30-годишният Мариян от Божурище. Мъжът до преди дни се разхождаше на независимост, до момента в който в петък Софийската окръжна прокуратура не реши да му вземе мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Причината – той е упрекнат за тежък побой на 42-годишната си другарка Виктория, която след месеци в кома, умря в Пирогов. Тя оставя три деца сирачета.

Историята стартира в края на предходната година. Тогава, съгласно правосъдните документи, Мариян за следващ път изпаднал в дива ревнивост. Той се прибрал в дома на Виктория, като я обвинил, че му е изневеряала. След изпито солидно количество алкохол той почнал да я бие. Дребната жена, за която това не бил първият побой, припаднала на земята в хола си. В прилежащата стая били и децата й от предходен брак.

Това не отказало Мариян, той седнал от горната страна й и почнал да я души. Спрял се, когато тя към този момент била сред живота и гибелта.

Спасител се оказал синът на Виктория. Той се обадил към 23 часа на тел. 112. Съобщил, че майка му е пребита. Това се случило на 28 декември, дни преди нова година.

На адреса в Божурище пристигнала кола за спешна помощ. Дошла и полиция, която разпитала децата. Жената към момента била в схващане. Тя била мигновено откарана в Пирогов, където получила тежък инсулт. Според лекарите, породен от побоя и душенето. Малко по-късно тя изпаднала в кома.

Два месеца по-късно дамата умряла. През цялото време децата на Виктория твърдели, че Мариян ги заплашвал. Заканвал се, че ще убие и тях. Той обаче по този начин и не бил арестуван. Това се случило единствено преди дни, а от прокуратурата към този момент са му повдигнали обвиняване.

„ Той я тормозеше непрекъснато. Виктория работеше в хотел в Божурище, където той непрекъснато идваше да я ревизира. Случвало се е да й протяга ръка и на работното място. Никой обаче не помагаше на Виктория. Тя не подаваше и тъжби в полицията. Младо момче беше се спречкало с Мариян преди време, а Виктория се оплака от него в Министерство на вътрешните работи “, описват близки на умрялата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР