Да, да правиш сека в легло е наистина удобно, но

...
Да, да правиш сека в легло е наистина удобно, но
Коментари Харесай

Най-добрите съвети и пози за секс с кола

Да, да правиш цепя в легло е в действителност комфортно, само че промяната на ситуацията може да направи нещата доста по-задушевни. Това не значи, че би трябвало да разбиете банка, с цел да си позволите първокласен хотел. Вместо това, просто се качете в колата и потегляйте. Какво звучи по-секси от запотени стъкла, поради секс.

Независимо дали мисълта за това ще ви напомни сладки мигове с гаджето от гимназията или горещата сцена сред Джак и Роуз от Титаник, всеки ще се съгласи, че приключенията на задната седалка могат да бъдат извънредно секси.

От една страна това значи, че можете да го извършите безусловно на всички места. Това е кола. Просто шофирате до местоположението, която пожелаете. Може да е запустял плаж по залез, гората или празен паркинг по мрачно. Вие решавате какъв брой сантиментални или разкрепостени желаете да станете.

От друга, фактът, че има толкоз доста места, където да се опрете или да се хванете, допуска многообразие в придвижванията и позите.

И с цел да направи сесията още по-гореща (защото за какво не?), доктор Джес О’Райли, непрекъснат сексолог в Astroglide, предлага да се възползвате от всички „ принадлежности “, които имате на ваше разположение " - защитни колани за леко обездвижване, контролиране на седалката за разнообразни ъгли и радио, с цел да създадете въодушевление. "

И не на последно място, не можете да прекарате часове в толкоз свита поза. Най-малкото ще се появят крампи в краката ви, което от своя страна основава чувството за необходимост. А то ще ви потопи в „ желая те веднага” страсти, които допускат същинско наслаждение.
Паркирайте колата в изолирана, само че безвредна зона.
Това би трябвало да се схваща от единствено себе си. Едва ли бихте желае ли да ви глобят за непочтено държание, да бъдете видени и въпреки всичко в задоволително обитаем и наличен регион при положение на изключителна обстановка.
Носете комфортно, елементарно за събличане облекло
Помислете: пола или рокля вместо дънки и потник. „ Искате облекло, което елементарно да повдигате, с цел да можете бързо да свалите бельото “, споделя Джанет Брито, лекар по философия, лицензиран клиничен психолог и сертифициран секс терапевт в Хонолулу, Хавай. Също по този начин желаете да можете да хвърлите упоменатото облекло назад за момент, при положение на неочаквани гости.
Определете упованията си
Както при всяко полово прекарване, връзката с колегата е от първостепенно значение. Определено желаете да се ръководите от концепцията си като се качите в колата, като насоки какво си показва всеки от вас!

А и в случай че сътрудникът ви не е толкоз рисковано надъхан като вас, може да се почувствате отхвърлени като ви помоли да се закопчаете.
Добавете осветяване
Дали ще е фенерче, околната светлина или даже телефона си, с цел да осветите малко мястото. Така освен ще създадете приятна конюнктура, само че и ще избегнете контузии.

И не забравяйте за радиото. Пуснете музика, която хареса и на двамата и ще ви настрои.
На хладно е по-добре
Връщаме се още веднъж към онази гореща сцена с Джак и Роуз и изпотяването на прозорците. Тази гнусота може да си я спестите. Защото в случай че е прекомерно топло, то в кола, до момента в който вършиме секс ще е напряко като в Ада. Затова включете климатика или избирайте по-хладни вечери.
Възползвайте се от люка на покрива
Препрадка към предходния съвет: Ако имате люк на покрива, използвайте го. Не единствено че ще ви разхлади, ще имате повече въздух, само че и обезпечава повече пространство за седящи пози. Само си направете услуга и поддържайте децибелите на рационални равнища.
Експериментирайте на разнообразни места
Вероятно ви се е случвало да свалите едната седалка и да нападнете колегата си. Но замисляли ли сте се за другите разновидности като задната седалка, в случай че имате комфортен багажник, на отворени задни порти, а даже и на капака, в случай че сте задоволително смели?
И още нещо…
Големият автомобил е по-добрия вид постоянно. Дава опция за пози като „ обърната ездачка” просто като избутате предната седалка задоволително обратно. И „ авто задна” не е за изпускане.

Вижте галерията за подхдящи пози:















Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР