Да бяха сменили КЗК, а не само да ми го

...
Да бяха сменили КЗК, а не само да ми го
Коментари Харесай

Борисов: На 5 март обявявам споразумението, няма подмяна на приоритети

Да бяха сменили Комисия за защита на конкуренцията, а освен да ми го натякват
Бих призовал да спрат медийните изяви. За няколко дни ли става въпрос. На 5 март го разгласявам на партията, заявяваме за какво желаеме съдружно съглашение, а не сглобки. Меморандумът е със основна част, няма замяна на цели. Г-н Петков да се замисли по какъв начин би изглеждало едно такова държавно управление и по какъв начин ще отговаряме на въпросите в пленарна зала, тъй като от това, което питат, виждам, че доста неща не са направени. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Имаха три години. Да бяха сменили Комисия за защита на конкуренцията, а освен да ми го натякват. 3 пропуснати години, а в този момент за няколко дни недоволстват. Коалиционното съглашение няма да е нещо, което няма да чуят. Няма замяна на цели ", добави още Борисов.

" Ако това е правилно, което в този момент опозицията сподели, ние би трябвало доста да се замислим. Ако е правилно - или тези хора, които са пристигнали, сходен аероплан с оповестени от немското държавно управление за убийства, грабежи и изнасилвания, да ни ги върнат в България, неотложно би трябвало или да си презаредят самолета и да си ги закарат, откъдето са, или неотложно да бъдат върнати в Германия, където да излежат присъдите си. Ако това са позволили нашите хора, неприемливо е. Ако са позволили такова нещо, това е позорно ", сподели Борисов във връзка изнесената информация в Народното събрание от Корнелия Нинова, че Германия ни е върнала мигранти, наказани за убийства, грабежи и изнасилвания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР