Да, Благой Георгиев е болен женкар, лош баща, несериозен човек

...
Да, Благой Георгиев е болен женкар, лош баща, несериозен човек
Коментари Харесай

ЗАСНЕТО!!! Карен Хачатрян бие Златка Райкова! (УЖАСЯВАЩИ КАДРИ)

Да, Благой Георгиев е болен коцкар, неприятен татко, лекомислен човек и цялостен негодник за семейство, само че... само че не е принудител! Досега нито една от дамите му даже не е и намеквала за физическо принуждение от негова страна - по време на връзката, или след раздялата им.

Оказва се обаче, че прехваленият нов брачен партньор на Златка Райкова - арменецът Карен Хачатрян я " маламоти " и то май въобще не е за сефте, както шушукат близки до тях източници. Не вярвате ли?! И ние не вярвахме, до момента в който не видяхме фрагментите със личните си очи. Златка не съумя да ги скрие, тъй като излъчваше онлайн.

Двамата с Карен са на отмора в Тайланд, където желали да избягат от зимата у нас. Заедно с тях са децата им, като за тях се грижи бавачка. Русата Златка оня ден реши да излъчва онлайн и онлайн от салон в Тайланд, където с мъжа й са на масаж. Зад тях се виждат и тайландките, които ще им вършат масажите.

Както Златка снима обаче, в един миг вбесява Хачатрян до такава степен, че оня пет пари не дава, че се излъчва директно, а с озверяла физиономия замахва крепко против лицето на Златка и... и видеото прекъсва.

Сещаме се, че с лицето, което има Карен сега, едвам арли счита да погали нежно жена си по страните... А щом го прави на място с хора към тях, то по пътя на логиката можем да предположим и че не го прави за първи път. Така ли е, Златке?!

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР