Да благодарим на Плевнелиев за откровението, че готвят генерал Мутафчийски

...
Да благодарим на Плевнелиев за откровението, че готвят генерал Мутафчийски
Коментари Харесай

Илиян Василев: Голям майтап ще е, ако ген. Мутафчийски е кандидатът на ГЕРБ

" Да благодарим на Плевнелиев за откровението, че готвят военачалник Мутафчийски за претендент за президент. В композиция с " признанието " че самичък е отказал да бъде претендент на ГЕРБ?!?! Сигурен съм че никой не му предложил съществено. Ясно е, че партиен претендент ще удари дъното. Борисов е с 15 % поддръжка, при 21 на ГЕРБ, а това е ново. И в този момент с военачалник Мутафчийски ще стане още по-голям подбив - ще пускат безкрайно изявлението му за " Алтернативата " което взе Миролюба Бенатова. Ще се мре ви споделям ". Това разяснява във връзка идните в страната избори 2 в 1 в обществените мрежи дипломатът Илиян Василев.
" Но, ГЕРБ не могат да извадят нищо по-добро. И в този момент ще се опитат да проектират " триумфите " на Мутафчийски, на фона на проблемите в опазването на здравето, за които и той има персонален принос. Но аз имам елементарен въпрос - какъв тъкмо е приноса на шефа на ВМА към цялата работа, откакто се потвърди, че този фиктивен Щаб е имал единствено консултативни функционалности? Тоест нито едно от взетите решения не е негово. Заради конференциите? Заради водачеството, което вместо да успокои шокира и паникьоса нацията? Да им е цветущ. ", добави той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР