„Да, България“ си подава топката с ДПС“ – това заяви

...
„Да, България“ си подава топката с ДПС“ – това заяви
Коментари Харесай

Румен Гечев: „Да, България“ си подава топката с ДПС

„ Да, България “ си подава топката с Движение за права и свободи “ – това съобщи в изявление пред БНР Румен Гечев от Българска социалистическа партия, който е член на парламентарната комисия за инспекция на ръководството от последните години.

„ През лятото „ Да, България “ напомпа мускули с едно посещаване на една гумена лодка в Росенец, покрай покоите на господин Доган. Сега партията на господин Доган, а тази партия без него не взима никакво решение, той награди „ Да, България “ с поста ръководител на основната бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лв.. Нещо не ви ли смущава в тази композиция? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лв., разпределения бюджет на комисията. (…) Разиграва се спектакъл „ Многострадална Геновева “. Ако някой си мисли, че ще играе театри в Народното събрание и Българска социалистическа партия няма да забележи такива забележими с просто око театрални представления, няма по какъв начин да стане. Ако „ Да, България “ счита по този начин да си подават топката с Движение за права и свободи. Какво става от втория ден? Вече вършат опити да изолират и Българска социалистическа партия “, разяснява Гечев.

Той съобщи, че ще направи предложение комисията, в която членува, да набележи няколко целта, т.е. няколко компании, с които на първо време да се занимае инспекцията.

„ Списъкът е голям, това са 50 крупни държавни предприятия. Бихме предпочели да стартираме с няколко по-големи компании или кавги, които да бъдат разнищени “, уточни той.

Според него в инспекцията би трябвало да се включат цялата държавна администрация и институции под контрола на Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР