Да, България не толерира каквито и да било прояви на

...
Да, България не толерира каквито и да било прояви на
Коментари Харесай

Да, България за съветника на Тагарев: Не толерираме прояви на злоупотреба с власт


" Да, България " не толерира каквито и да било прояви на надменно държание и корист с властови позиции. Това е безусловно несъвместимо с човешките правила и етичните правила на организацията.

С оглед нуждата от цялостно изясняване на обстоятелствата и събитията към този случай е сезирана Националната контролна комисия на партията. След правенето на отчета ѝ в къси периоди, управителните органи ще вземат решение за следващи дейности в границите на партията, декларират от " Да България ". 

Неда Диманова, работеща в " Пирогов " описа през днешния ден във фейсбук, че Мустафа Емин - консултант на военния министър Тодор Тагарев и член на " Да, България ", вдигнал скандал в незабавната болница " Пирогов ", като настоял дете да бъде извадено от детската шокова зала, с цел да бъде настанено там неговото дете. 

Случаят е от 28 август вечерта, като зад думите ѝ застават и от " Пирогов ", които са споделили нейния роман на формалната страница на болничното заведение.

" Нощес в Пирогов пристигна Емин Мустафа с детето си. Държа се надменно и скандално, като в началото искаше да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неготово, което беше с една дребна раничка, заплаши с министъра на опазването на здравето, като не се съобрази, че той е работил в Пирогов и можем да проверим ", споделя Диманова и продължава:

" Накрая, след всичко още веднъж подвигна скандал и в НХА същите закани с министъра, с цел да получи документите, които преди този момент му бяха дадени от залата ".

Работещата в лечебното заведение изяснява, че е попитала " господаря от Рибново " по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР