Да бъдеш заета жена изисква да знаеш как да се

...
Да бъдеш заета жена изисква да знаеш как да се
Коментари Харесай

7 основни продукта за красота, които да носите в чантата си

Да бъдеш заета жена изисква да знаеш по какъв начин да се научиш да пестиш време, с цел да го оптимизираш колкото е допустимо повече. Да не приказваме за портфолиото, което би трябвало да може да съдържа всичко належащо - нито повече, нито по-малко с цел да имате постоянно бързи решения на разположение.

Същото се slucvа и с рутината за хубост, изключително при срещи в последния миг или събития, които могат да ни изненадат. За такива случаи е доста значимо да имате в портфолиото си главните детайли за красота 

Първото нещо е да вземете дребен козметичен държач, тъй че да е от самото начало в портфейла ви с главните артикули за хубост, които ви разрешават да изглеждате елегантно и добре поддържано във всяка обстановка.

1. Абсорбиращи кърпички

Идеален за попиване на пот и омазняване от кожата. По този метод можете да имате по-дълго свежо лице.

2. Щипки за коса

Вятърът, смяна на погледа или стъпка във фитнеса може да изискват от вас да промените прическата си: можете да съберете косата си на опашка, половин опашка, плитка, кок...

3. Балсам за устни със слънцезащитен крем

Неизбежно от неизбежно, червила. По-добре, в случай че те са classически цветове за всички случаи, като алено или блестящо розово. Те се приспособяват към всеки мотив.

4. Очна линия

За бързо допиране или опушен грим на очите, черна очна линия постоянно в чантата ви е cudesен съдружник

5. Сух шампоан

Кой знае по кое време ще е належащо разчистване на косата без опция за душ. За тези случаи има изсъхнал шампоан, супер удобен и доста бърз за потребление.

6. Спирала

Заедно с очната линия, спиралата е друго, което би трябвало да имате във вашия комплект за грим. Придайте на очите си напълно нов тип, тъй че не се колебайте постоянно да имате подобен в чантата си.

7.  Зъбен конец

Ролка конец за зъби е последният от предметите, които постоянно би трябвало да са в чантата ви. При липса на миене на зъби, което е непрактично, почистването с конец е положително и бързо решение..

Това което не е нужно да носите със себе си от самото начало, тъй като не са от значително значение са основата за грим, ружът или различен огромен артикул. Нито сенките за очи, в случай че не сте възнамерявали среща след престоя си във фитнеса.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР