Да бъдеш водеща на Met Gala заедно с Роджър Федерер

...
Да бъдеш водеща на Met Gala заедно с Роджър Федерер
Коментари Харесай

Дуа Липа е в Топ 100 на най-влиятелни личности на TIME. И го заслужава.

Да бъдеш водеща на Met Gala дружно с Роджър Федерер и Пенелопе Крус, е чест, която би трябвало да заслужиш с нещо по-голямо с краткотрайна известност.

Да си дете на емигранти от Балканите и на 28 година да влезеш в класацията на TIME за 100-те най-влиятелни персони в света, също е достижение, с което не всеки може да се похвали.

За звезда като Дуа Липа триумфът не идва инцидентно. И не е инцидентно, че икона на музиката и изкуството от 70-те като Пати Смит е решила да отдаде чест на младата певица на страниците на TIME.

" Тя се движи с лекост в един тежък свят - дръзка, игрива и самосъзнателна.

Тя е дълбокомислено прям бранител на потиснатите и останалите без дом. Тя сътвори авторитетна медийна платформа, която отразява културни тематики и слага филантропични проблеми на дневен ред.

Напуснала е дома си на 15 година, с цел да трансформира музикалните си фантазии в действителност. Тя е амбициозна, самостоятелна и има пристрастеност към знанието. Апелира към артистите на бъдещето да обръщат внимание на света, който ги заобикаля.

Тя е себе си, до момента в който се стреми да промени вселената на попмузиката. Тя е Дуа Липа. Дуа е албанската дума за обич ", написа Смит в своята публикация.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР