Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш

Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш ...

Кое холивудско семейство е най-мразено и обсъждано и защо?

Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш критикуван. Едно е, когато самостоятелно сте обект на критки, а съвсем друго, когато сте двойка. Така че Уил Смит и Джейда Пинкет, които са женени повече от 20 години, са непрекъснато критикувани. И ако все още можете да свикнете с враждебността на жълтата преса, то по-трудно е да пренебрегнете критиките на колегите, пише БГНЕС.
Когато Уил не получи Оскар за "The Defender" през 2015 година, Джейда беше възмутена до краен предел. Тогава тя вдигна буквално по тревога Интернет заради това. По това време Уил се връщаше у дома от церемонията в Лос Анджелис и не знаеше нищо за споровете, които съпругата му е започнала. Но когато репортерите го информираха за събитията на летището, той подкрепи Джейда.

Ще се шокирате как изглеждат тези 15 холивудски звезди в момента (СНИМКИ) Ще се шокирате как изглеждат тези 15 холивудски звезди в момента (СНИМКИ)
Повечето хора не си дават сметка от колко време най-известните холивудски звезди са на екран. Тази страница в Instagram обаче ни помага...
В мнозина твърдят, че Уил и Джейда мислят твърде много за себе си. Те се държат изключително арогантно и вярват, че светът им е длъжен. По този повод Джанет Хюбърт веднъж каза: "Вие не сте крал и кралица. Вие не сте кралски особи. Вие сте просто актьори." Междувременно Уил Смит напълно сериозно заяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ в бъдеще - ако вълненията не спрат в страната му, той смята да излезе на политическата сцена, въпреки факта, че никога не се е занимавал с политика.
Не всички от нас обичат чуждите деца, но казват, че в Холивуд потомството на Джейда и Уил е най-нехаресвано. Твърди се, че Джейдън и Уилоу (забележете как двойката е кръстила децата си), се смятат за специални и понякога се държат просто грозно. Имат всичко, което поискат, и затова ходят, демонстрирайки високомерие. И ако Джейдън вече си изкарва прехраната, като свири и играе във филми - например с баща си в "Преследване на щастието" и "Земята: Ново начало", Уилоу говори само за писане на бъдещите си романи.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com