Да бъдеш симпатичен, е изключително важно както в кариерата, където

...
Да бъдеш симпатичен, е изключително важно както в кариерата, където
Коментари Харесай

Да накараме другите да ни харесат за по-малко от 2 минути

Да бъдеш приветлив, е извънредно значимо както в кариерата, където доста благоприятни условия пораждат от близките, по този начин и за другите видове връзки. А какво да кажем за връзките? Хората би трябвало да ви харесат в началото, в случай че желаят да продължат да ви опознават. Харесването постоянно стартира с в началото усещане, при което останалите вземат решение дали си коства да ви отделят време и сила за секунди. Какво може да извършите, с цел да извършите първото усещане трайно, отсрещният да ви хареса допустимо най-бързо? Mila.bg предлага 5 съвета от книгата „ Как да накараш хората да те харесат за 90 секунди или по-малко “ на Никълъс Бутман, който изяснява по какъв начин да станете неотложно привлекателни и ангажиращи за някого, който преди малко сте срещнали.

1. Отворете тялото

Езикът на тялото приказва доста и може да повлияе на продължителността и качеството на персоналните взаимоотношения. Отвореният език на тялото разкрива сърцето, тъй че позитивният метод е от решаващо значение. Не покривайте сърцето си с ръце; насочете го непосредствено към индивида, с който се срещате. Що се отнася до откритото и позитивно отношение, Бутман споделя: „ Когато срещнеш някого за първи път, може да бъдеш любопитен, въодушевен, питащ, потребен, ангажиращ и топъл “.

2. Бъдете този, който инициира зрителен контакт

Може да е предизвикателство да гледате хората в очите, само че е скъпо умеене, което би трябвало да имате. Разбира се, не е належащо да се вторачвате в отсрещния, това ще го накара да се усеща неловко.

3. Не забравяйте да се усмихвате

Бутман предлага да сте първият, който ще се усмихне, което изпраща посланието, че сте откровени. Според изследване, извършено от Kelton Global от името на Американската академия по козметична стоматология, 48 % от възрастните считат, че усмивката е найзапомнящата се линия, когато срещат някого за първи път. Тя основава у хората усещането, че заслужавате доверие.

4. Започнете всичко с нормално „ здравей “

Много хора се усещат срамежливи и неловко и идва като облекчение, когато някой разчупи леда с другарски привет като „ здравей “, „ хей “ или „ поздрав “. След това се ръкувайте с него и кажете името му, в случай че към този момент го е загатнал. Имената са голяма част от нашата еднаквост и е ужасно, когато хората ги употребяват.

5. Наклонете се

Не е нужно да се накланяте напред толкоз доста, че да загубите равновесие и да се преобърнете с главата надолу, само че се наведете задоволително, с цел да изразите интерес към това, което другият човек споделя. Нямате доста време, с цел да извършите ужасно първо усещане, само че може да бъдете открити, да установите зрителен контакт, да се усмихнете, да се наклоните и да поздравите за по-малко от минута.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР