Да бъдеш родител е едно от най-красивите неща в живота

...
Да бъдеш родител е едно от най-красивите неща в живота
Коментари Харесай

Златото на татко: Venci Venc' с трогателен пост, хиляди го харесаха

Да бъдеш родител е едно от най-красивите неща в живота на всеки човек. Това е обич, отдаденост и грижа, които имат напълно други измерения.

Точно за такива неща ни споделя Venci Venc', който постоянно разгласява фотоси от моментите на татко и щерка в своя Инстаграм. Той постоянно намира време да засвидетелства своята любов към едногодишното си момиченце.

Виж още:

Към нова фотография в мрежата, която е събрала на 7 хиляди, лайкове, Venci Venc', е написал следното: 

" Има моменти в живота, в които даже и небето желае да падне на главата ти, с цел да те откаже да продължаваш да дерзаеш. Тогава фокуса върху най-важните неща ти дава сили, с цел да се опънеш даже на вселенските закони! Трябва единствено да се съсредоточиш върху яркия лъч светлина пробиващ облаците ".

Агуая е единственото дете на Venci Venc'. 

Виж още:

Агуая се обрисува да бъде много артистична, само че освен тъй като татко ѝ е реализатор. Малкото момиченце е част от видеото на Pavell & Venci Venc' с Любо Киров " Не бих могъл ", когато беше едвам на 9 месеца. 

Въпреки бащинството и пандемията, която спря концертите и участията на реализатори и музиканти, Venci Venc' продължи да работи. Съвсем скоро той и Павел показаха най-новото си парче. Песента се споделя " Булгари ". 

Виж още:

В нея те открояват аргументите поради които се гордеят с всичко българско. Не не помнят обаче и да насочат взор към всичко това, което го разрушава. 

Идеята за видеото на песента също е на артистите. Снимките са осъществени в региона на Врачанския Балкан и Видин, а спиращите дъха гледки от България са факт, с помощта на камерата на Петко Андонов.

Thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР