Да бъдеш майка е истинско предизвикателство. А ако децата у

...
Да бъдеш майка е истинско предизвикателство. А ако децата у
Коментари Харесай

Как изглежда животът с 10 деца

Да бъдеш майка е същинско предизвикателство. А в случай че децата вкъщи са цели 10?! На множеството от нас е мъчно да си представим по какъв начин човек може да се оправи с сходно домочадие. И точно с цел да внесе малко изясненост по въпроса, една дама взема решение да направи собствен канал в YouTube.

Тя е Тайна Личичардо-Товола - 41-годишна исландка, веган, мощно религиозна, почитател на минимализма и най-много - майка на 10 деца. Те са на възраст от 20 години до шест месеца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA (@tainalicciardotoivola) на Ное 19, 2017 в 4:11 PST

Имената им не бихме се захванали да изброяваме, само че са много забавни и не можем да ги пропуснем - Леонардо, Клеопатра, Йерусалим, д`Артанян, Шекспир, Ромео, Нефертити, Крал Джеймс, Афродита и Омега.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA (@tainalicciardotoivola) на Апр 11, 2018 в 10:04 PDT

Когато би трябвало да измисляш толкоз доста имена, сигурно ти би трябвало въображение. То е належащо на Тайна и с цел да поддържа своя влог, както и профила в Instagram, където има близо 80 хиляди почитатели . Въпреки че децата сигурно са изобилен източник на ентусиазъм и хрумвания за нови постове и видеа.

Първото си видео Тайна качва в YouTube тъкмо преди една година. В него тя показва десетото си дете на останалите девет братя и сестри след изписването им от родилното.



Днес, 12 месеца по-късно, 404 хиляди души са се абонирали за канала й. В него има не повече от 60 клипа, а някои от тях събират близо 10 милиона гледания (дневните й рутини). Със сигурност всички си задаваме въпроса по какъв начин се оправя освен с децата, а и с поддържането на наличието си в интернет.

Отговорът, несъмнено, идва от влоговете на Тайна. Денят й стартира към 3 измежду нощ , когато се измъква от леглото, с цел да получи своите три часа успокоение, в които да тренира, да уважи, да си каже утринната молитва и да редактира видеа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA(@tainalicciardotoivola) на Ное 4, 2018 в 9:00 PST

За да й бъде физически допустимо това, си ляга към 20:30 часа, като преди този момент наложително е направила прецизен проект идващия ден. И до момента в който пристигна време за сън, е свършила хиляди неща. Само утринното справяне с всички отговорности лишава няколко часа.

След това денят на децата е напълнен с игри и музикални уроци с разнообразни принадлежности за по-големите. А Тайна се захваща с домакинската работа. Батковците и каките са й огромна анулация в грижите за по-малките.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T A I N A LICCIARDO-TOIVOLA (@tainalicciardotoivola) на Май 16, 2018 в 4:03 PDT

Освен че са вегани, необикновеното финландско семейство и живее съгласно правилата на минимализма . Имат голяма къща и всички нужни улеснения в нея, само че не се харчат непотребни пари за облекла или скъпи играчки да вземем за пример.

 Sailing La Vagabonde, двама влогъри и животът на първокласна яхта
Да живееш на първокласна яхта

И да ти е безпределно лято

А в случай че продължаваме да се чудим за какво Тайна и брачният партньор са избрали да живеят по този метод, ето го и отговорът - когато подписват брак преди 20 години си дават обещание да имат тъкмо 10 деца. Затова в този момент двамата с аповече от щастливи, че са изпълнили най-голямата си фантазия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР