Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не

...
Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не
Коментари Харесай

Зукърбърг има таен тунел за бягство в офиса си

Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 година сигурно не е лесна или безвредна работа, имайки поради всички кавги, които Фейсбук забърка.

Зукърбърг е под непрекъснат вербален обстрел, само че сигурно има хора, които биха помислили и за физически офанзиви против СЕО-то на обществената мрежа.

Тази седмица в мрежата се появиха мнения от чиновници на Фейсбук, съгласно които Зукърбърг е толкоз обезпокоен за сигурността си в тези размирни времена, че даже е снабдил една от конферентните си зали с скришен тунел за бягство.

Според неспоменатите източници, капакът на тунела е в непосредствена непосредственост до бюрото на Зук, а самата конферентна зала е с бронирани стъкла.

Говори се, че тунелът води непосредствено към един от паркингите в централата на Фейсбук в Калифорния, където милиардерът може да избяга в случаи на заплаха.

От Busines Insider оповестяват, че бордът на компанията е одобрил бюджет от 10 милиона $ за сигурността на цялото семейство Марк Зукърбърг. Официални данни сочат, че през 2017 година персоналната защита на СЕО-то е коствала 7.3 милиона $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР