Да бъдеш лудо влюбен е едно от най-магическите преживявания в

...
Да бъдеш лудо влюбен е едно от най-магическите преживявания в
Коментари Харесай

5 Признака, че сте предопределени да бъдете заедно

Да бъдеш бясно влюбен е едно от най-магическите прекарвания в живота ни. Въпросите пораждат, когато срещнете някой различен: Да се впуснете в романса или не? Той / тя единствения ли е или не? Съвместими ли сме? Може ли това да бъде сродната ми душата?
Ето петте знака, че вие сте предопределени да бъдете дружно:

1, Можете да бъдете уязвими.
Когато си позволите да се разкриете и да се отворите към света, вие стартирате да живеете достоверно. Ставате същински. Има хубост в приемането на личните дефекти и тези на някой различен. Да разкриете историите си един на различен е избавление. В тази накърнимост същинската обич процъфтява. Ако можете да споделите и душата си и да бъдете себе си без да се чувствате обсъждан под лупа или подложен на критика, този човек, с който го вършиме е вашият страж.
“Какво се случва, когато хората отворят сърцата си? Те стават по-добри. “~ Харуки Мураками

2. Уважавате се един различен.
Взаимната благодарност и изисква зряла степен на доверие и почитание. Уважението изисква почтеност. Най-истинската форма на любовта е в това по какъв начин се държите с другия в една връзка. При такова почитание можете да споделяте неща, които не бихте споделили на никого. Уважението е справедливо. Когато сте във връзка, която ви обезпечава сигурност и сигурност, значи сте намерили своята половинка.

  • В мига, в който поставите някого на фундамент, той ще гледа на вас от горната страна. Номерът е да се почитате еднообразно. ” Тереза Мъмърт

3. Не сте ревностни.
Жадувате за време, прекарано дружно, само че също по този начин изисквате задоволително пространство. В връзките няма никаква ревнивост, тъй като сте запазили характерността си. Няма напрежение за минали несигурности, тъй като се чувствате спокойни, със и без индивида до вас от самото начало. Можете да прекарвате време с другари си и поотделно. Всеки път, когато сте още веднъж дружно, това е заплащане. Няма взаимозависимост или владеене. Желаете да бъдете един с различен, само че е значимо да имате независимост на изложение и разнообразни ползи.
“Несигурните хора единствено закриват вашето слънце, тъй като ревнуват от вашата светлина и са изтощени от личните си тъмни си беззвездни нощи. ” ~ Шанън Л. Алдър

4. Смеете се дружно.
Наивността идва естествено. Можете да се забавлявате един с различен. Смехът постоянно участва в връзките ви. Много пъти тези взаимоотношения стартират като другарски. Цените се един различен задоволително, с цел да бъдете себе си. Това е здравословно. Ако можете да се смеете на себе си, с колегата си, без жлъч, вие имате нещо, което е повече от особено. Този вид връзки са предопределени да бъдат лесни.
“Никой не може да бъде вашето слънце, луна или звезди, до момента в който имате собствен личен свят. ” ~ К.М. Дохърти

5. Вие се извисявате един различен.
И двамата се доближавате до най-хубавия вероятен вид на себе си. Ставате откриватели и авантюристи в намирането на способи да донесете наслада един на различен. Приемате всичко, без да се чувствате съдени. В този вид взаимоотношения изпъква най-хубавото. Ако връзката ви се основава на удивление и ентусиазъм един към различен, вие сте намерили драгоценност в живота си.

Няма справочник за връзки, само че тези признаци ще ви оказват помощ да започнете. Най-после, сърцето ви ще ви уведоми, когато намерите господин или госпожа „ Правилният/та ”. Понякога може да отнеме единствено няколко г-да или госпожи „ верни ”, с цел да научите какво желаете в един сътрудник. Както психологът Карл Юнг сподели: “Срещата на две персони е като контакта на две химически субстанции: в случай че има някаква реакция, и двете се трансформират. ”

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР