Да бъдеш или не, туй е въпросът, гласи прочутият монолог

...
Да бъдеш или не, туй е въпросът, гласи прочутият монолог
Коментари Харесай

Разнобой в Ботев заради последния мач от редовния сезон

" Да бъдеш или не, туй е въпросът ", гласи фамозният монолог от драмата " Хамлет " на Уилям Шекспир. В сходен сюжет се развиват събитията в Ботев (Пловдив) в последните дни във връзка с влизането в първата шестица.

" Тема Спорт " разбра, че желанието на старши-треньора е Душан Керкез е било отборът да гони до дъно Топ 6. Това ще значи мачове с водещите отбори и дерби с Локо (Пловдив).

Оставане в борбата за седмата позиция и нейното продобиване пък ще значи бараж за Лигата на конференциите против третия или четвъртия. Именно тази алтернатива е породила напрежение в Ботев (Пд). Желанието на управлението е било по-скоро присъединяване в плейоф. " Канарчетата " обаче към момента са в играта за евроквота и през купата. До огромна степен достигането до край ще значи и че Душан Керкез ще се проближи до нов контракт с клуба. Той към момента не подписал подобен, а след успеха над Ботев (Враца) разяснява горещите тематики по следния метод.

" Крайно време е БФС да смени регламента. Петият и шестият не могат да се класират за Европа, а седмият може! Мисля, че в никоя друга страна няма сходно нещо. Постоянно приказваме за това шесто място... Докато съм тук, ще бъда експерт ", безапелационен бе Керкез.

Отпадане от ЦСКА за купата и влизане в първата шестица ще значи завършек на упоритостите за Европа на жълто-черните. Както и съвсем сигурен завършек на престоя на Керкез на " Колежа ".
 Душан Керкез желае доста нарастване на заплатата
Душан Керкез желае доста нарастване на заплатата

За да остане в Ботев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР