Да бъдеш херцогиня, съпруга на принц и майка на три

...
Да бъдеш херцогиня, съпруга на принц и майка на три
Коментари Харесай

Тайното бягство на Кейт Мидълтън

Да бъдеш херцогиня, брачна половинка на принц и майка на три деца несъмнено не си е лесна работа. И Кейт Мидълтън доста добре знае това. За да успее да балансира сред всички отговорности и да бъде все по този начин съвършена и усмихната, дамата до принц Уилям също има своя метод за разтоварване и бягство от натоварения график.

Меган да вземем за пример търси и намира нравствен и физически покой в йогата. Кейт пък се е запалила по японското обучение Shinrin Yokuм наричано още Forest bathing ( " горско къпане " ). То добива известност в страната още през 80-те и даже се употребява като наставление от лекарите при нервни разтройства и депресивни положения.

Идеята тук е доста елементарна - гората лекува, а ние просто би трябвало да се озовем в нея . За час, за половин ден или за цялостен уикенд. Да прекарваме време измежду природата - даже по малко, само че по-често, работи ползотворно и на тялото, и на мозъка ни.
 Снимка 401711

Подобрява имунната система, настроението и съня, редуцира напрежението, понижава кръвното налягане, покачва способността да се концентрираме и възвръща цялостния ни баланс и естетика.
 Кейт Мидълтън, рожденият й ден и за какво принц Хари и Меган Маркъл не участваха
Защо Меган не отиде на рождения ден на Кейт

Какви ги правят с Хари

Именно концепцията за Forest bathing въодушевява Кейт Мидълтън за нейната апаратура, с която взе участие в тазгодишното издание на обичайното Chelsea Flower Show. Херцогинята е запалена по градинарството още от дребна, по завещание от майка си и баба си и не пропуща опция да покаже любовта си към растенията.
 Кейт Мидълтън на Chelsea Flower Show 2017

Кейт Мидълтън на Chelsea Flower Show 2017

Цветното събитие ще се организира в средата на май. В последните години Кейт Мидълтън присъстваше на него все в ролята на специфичен посетител, само че тази година ще се включи интензивно в дизайна на една от градините, а ние нямаме самообладание да забележим какво ще сътвори . Вероятно ще отскочи и веднъж-два пъти до гората, с цел да потърси ентусиазъм и да си събере мислите...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР