Да бъдеш част от кралско семейство изисква не само спазването

...
Да бъдеш част от кралско семейство изисква не само спазването
Коментари Харесай

Фалшивите отвличания на Кейт и Меган: как херцогините са обучени да действат при нападения

Да бъдеш част от кралско семейство изисква освен спазването на протокол и справяне с наблюдението под лупа от страна на медиите. Членовете на английската фамилия да вземем за пример би трябвало да бъдат подготвени и по какъв начин да се държат, когато животът им е заплашен, а за задачата те минават през интензивна подготвителна стратегия .

Според биографията на принц Хари и брачната половинка му „ Да намериш свободата “ бъдещата тогава херцогиня на Съсекс е посещавала специфичен двудневен курс за образование по сигурност , който я е подготвил за всевъзможни сложни обстановки и опити за похищение.

 Меган и Хари Getty

Авторите на книгата, публицистите Омид Скоби и Каролин Дюран, пишат: „ Меган взе участие в инсценирано похищение, където е била вързана в кола от „ терорист “, отведена на друго място, а по-късно „ избавена “ от чиновници, стрелящи с подправени оръжия (от типа, употребен в холивудските филми) за меродавност. “

Биографите прибавят още: „ По време на инсценираното похищение Меган беше научена да развива връзки с врага. Тя също беше инструктирана по какъв начин да ръководи кола по време на гонене. “

Макар и след сватбата си през 2011 година, през тази подготвителна стратегия минава и Кейт Мидълтън . Меган обаче е принудена да се образова по-рано – и то от най-елитния полк на английската войска – защото и тя, и принц Хари получават „ извънредно огромен брой закани “.

Тренировките, които всички кралски особи с изключение на Елизабет Втора са приключили, учат на основни умения за оцеляване като забелязване на необичайности в обкръжението, шофиране под напън и предаване на кодирани известия . Това е рутина за кралските особи, други ВИП лица и хора, работещи в рискови страни.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  image2_16x9.png Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим На фокус
Знае се, че принц Уилям е минал курса на 16-годишна възраст , като по това време е похитен в кола при инсценирана засада и се е научил да борави с автомат.

Твърди се, че взискателните извършения са предопределени да „ уплашат всекиго “, написа The Sun. Според някогашния офицер от армейското разузнаване Джералд Мур образованието без подозрение би било „ най-тежкото, обезпечено от най-хубавите армии… които са направили всичко, което може да се случи по време на работа в Ирак, Афганистан и Северна Ирландия “.

Не е учудващо, че източник, непосредствен до Меган Маркъл, споделя пред създателите Скоби и Дюран, че това е било „ извънредно с напрежение и плашещо прекарване “ за херцогинята на Съсекс .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР